2. Uluslararası İstanbul Bisiklet Festivali Başladı - Son Dakika
Spor

2. Uluslararası İstanbul Bisiklet Festivali Başladı

2. Uluslararası İstanbul Bisiklet Festivali Başladı

Bakırköy Belediyesi, Birleşmiş Milletler Türkiye Temsilciliği, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ve Bisikletliler Derneği tarafından 11-13 Haziran tarihleri arasında 2.’si düzenlenen Uluslararası İstanbul Bisiklet Festivali dün akşam Bakırköy Turu ile başladı.

12.06.2015 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakırköy Belediyesi, Birleşmiş Milletler Türkiye Temsilciliği, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ve Bisikletliler Derneği tarafından 11-13 Haziran tarihleri arasında 2.'si düzenlenen Uluslararası İstanbul Bisiklet Festivali dün akşam Bakırköy Turu ile başladı.

Konserler, geziler ve çeşitli etkinliklerin yapılacağı bisiklet festivali, Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı'nda Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun da bisikletiyle katıldığı "Pedallar Geleceğimiz İçin Dönüyor" akşam turuyla başladı.

Açılış turuna Bakırköy Belediye Başkanı Kerimoğlu'nun yanı sıra Bisikletliler Derneği Başkanı, eski milli bisikletçi Murat Suyabatmaz; Türkiye'nin hemen hemen her bölgesinden ve Almanya, Fransa, Bulgaristan, Azerbaycan, Kıbrıs gibi ülkelerden gelen bisiklet sevdalıları da katılarak pedal bastılar.

15 BİN BİSİKLETLİ BOĞAZ GEÇİŞİ YAPACAK

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi 15 bin bisikletlinin katılması beklenen Kıtalararası İstanbul Bisiklet Gezisi 14 Haziran-Pazar günü 10.00'da Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'nin önünden başlayarak Mecidiyeköy - Balmumcu - Boğaz Köprüsü Beylerbeyi- Üsküdar - Harem istikametinden devam edecek ve Kadıköy Meydanı'nda son bulacak.

KERİMOĞLU: "KARBON SALINIMINA DİKKAT ÇEKMEK İSTİYORUZ"

Festivalin açılışında bir konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, karbon salınımına dikkat çekmek istediklerini ve Bakırköy Belediye Zabıtası'nda haziran ayı sonuna kadar bisikletli 5 zabıtanın örnek olması için görev yapacağını söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 2. Uluslararası İstanbul Bisiklet Festivali Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement