2. Uluslararası Malatya Fotokampı Başladı - Son Dakika
Güncel

2. Uluslararası Malatya Fotokampı Başladı

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Fotokampı başladı.

02.06.2016 21:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Fotokampı başladı.

Fırat Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen, Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Akçadağ Belediyesi, İnönü Üniversitesi, Fırat EDAŞ, Malatya Ekstrem Dağcılık ve Doğa Sporları Derneği, Akçadağ Nitelikli Kalkınma ve Sosyal Dayanışma Derneği (ANKA) ile çeşitli sivil toplum kuruluşları ve firmaların desteklediği etkinlik kapsamında çok sayıda katılımcı Levent Vadisi'nde bir araya geldi.

"Yırtık da olsa çadırınla gel" sloganıyla gerçekleştirilecek fotokampa, Azerbaycanlı fotoğraf sanatçısı Mirnaib Hasanov'un yanı sıra fotoğraf sanatçıları Gökhan Korkmazgil, Gülser Günaydın, Sinan Kılıç ile Ahu Erdoğan Akbaş konuk oldu.

Açılış konuşmasında kampa katılanlara keyifli bir ortam dileyen Akçadağ Kaymakamı Serdar Demir, "2. düzenlediğimiz kampın artık geleneksel hale gelmesini istiyoruz. Burası bir kamp yeri oldu. Doğasever, sporsever, sanatsever insanların bu işe katkı vermesini umuyorum. Buradan güzel anılarla ayrılmanızı umuyorum." diye konuştu.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazkan, belediye başkanı olduktan sonra Levent Vadisi'nin farkına vardığını belirterek, "İlimiz, ülkemiz ve bölgemiz için bir zenginlik var. Burayı turizme kazandırmamız gerekiyor. Dağcılık, atla gezi olacak. Balon siparişi verdik, balonda nikah kıyacağız." ifadelerini kullandı.

2. Uluslararası Fotokamp Koordinatörü Mustafa Ertekin, Levent Vadisi'ne gelmelerinin temel nedeninin doğaya ve insana dokunarak onların kendilerine dokunmasına olanak sağlamak olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 2. Uluslararası Malatya Fotokampı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement