2 Yaşındaki Berkant Ailesini Kurtardı - Son Dakika
Güncel

2 Yaşındaki Berkant Ailesini Kurtardı

2 Yaşındaki Berkant Ailesini Kurtardı

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 2 katlı bir müstakil evde yangın çıktı.

21.08.2014 12:05  Güncelleme: 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Tekkeköy İlçesi'nde 4 kişinin yaşadığı evde çıkan yangını fark eden 2 yaşındaki Berkant Özkök'ün korkudan ağlaması üzerine ailesi uyanarak dışarı çıktı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Samsun'un Tekkeköy İlçesi 23 Nisan Mahallesi'nde Özkök ailesinin yaşadığı 2 katlı müstakil bir evde bu sabah yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangın 4 kişilik aileyi uykuda yakaladı. 2 yaşındaki Berkant Özkök, odaya basan duman ve gürültü nedeniyle korkup ağlayınca anne ve babası uyandı. Anne 23 yaşındaki Meryem ve babası 25 yaşındaki Tayfun Özkök, 6 yaşındaki diğer çocukları Mertcan Özkök ile Berkant Özkök'ü de alıp hemen dışarı çıktı.

Komşularının itfaiyeye haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler, evin alt katında çıkan yangını güçlükle kontrol altına aldı. Yaklaşık 1 saatte kontrol altına alınan yangında 2 katlı ev kullanılamaz hale geldi. Kuçağında çocuğuyla birlikte evlerinin yanmasını üzgün bir şekilde izleyen Meryem Özkök, Çocukların ağlama ve bağırma seslerine uyandık. Evin alevler içinde kaldığını görünce de onları da alıp dışarıya çıktık diye konuştu.

Baba Tayfun Özkök ise yanan evlerinden hiçbir eşya kurtaramadıklarını dile getirip Kendimizi zor dışarıya attık diye konuştu. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2 Yaşındaki Berkant Ailesini Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement