20. Cide Rıfat Ilgaz Yarı Yazma Kültür ve Sanat Festivali Başladı - Son Dakika
Yerel

20. Cide Rıfat Ilgaz Yarı Yazma Kültür ve Sanat Festivali Başladı

20. Cide Rıfat Ilgaz Yarı Yazma Kültür ve Sanat Festivali Başladı

KASTAMONU (İHA) Kastamonu’nun Cide ilçesinde, Rıfat Ilgaz’ın anısına düzenlenen 20. Cide Sarı Yazma Kültür ve Sanat Festivali, yazarın adını taşıyan Kültür ve Sanat Evi ’den yapılan yürüyüşle başladı.

10.07.2015 19:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KASTAMONU (İHA) Kastamonu'nun Cide ilçesinde, Rıfat Ilgaz'ın anısına düzenlenen 20. Cide Sarı Yazma Kültür ve Sanat Festivali, yazarın adını taşıyan Kültür ve Sanat Evi 'den yapılan yürüyüşle başladı.

Şair ve yazar Rıfat Ilgaz'ın anısına düzenlenen '20. Cide Rıfat Ilgaz Sarı Yazma Kültür ve Sanat Festivali', bugün saat 16: '00'da Rıfat Ilgaz'ın doğduğu evinden başlayan kortej yürüyüşü, Cide Belediyesi önündeki Atatürk Anıtı 'na çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Festival konuşmasını Cide Belediye Başkanı Nejdet Demir gerçekleştirdi. Cide Halk Eğitim Merkezi Halk oyunları ekibi gösterisiyle programın açılış bölümü son buldu.

Programa Cide Kaymakamı Fatih Demir, Cide Belediye Başkanı Nejdet Demir, Cide Cumhuriyet Savcısı, Garnizon Komutanı diğer kamu kurum ve kuruluş amirleri ve vatandaşlar katıldı. Akşam 20.34'de Cide Belediyesi Liman içi sosyal tesislerinde iftar programı, saat 21.30'da ise Halk Eğitim Merkezinde Töre adlı tiyatro oyunu gösterisi ile festival ilk günü tamamlanacak. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 20. Cide Rıfat Ilgaz Yarı Yazma Kültür ve Sanat Festivali Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement