20 Mahallenin Kanalizasyon Alt Yapısı Yenileniyor - Son Dakika
Yerel

20 Mahallenin Kanalizasyon Alt Yapısı Yenileniyor

20 Mahallenin Kanalizasyon Alt Yapısı Yenileniyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde kanalizasyon hattı alt yapı çalışmalarına devam ediyor.

15.08.2016 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde kanalizasyon hattı alt yapı çalışmalarına devam ediyor.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, çalışmaların yoğunlaştırıldığını kaydederek, sağlam alt yapı oluşturma adına işlerin titizlikle yürütüldüğünü kaydetti. Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerine bağlı 20 mahallede 17 bin 500 metre kanalizasyon hattı döşemenin yanı sıra 265 adet parsel bacası yerleştirme çalışmasının yapılacağını kaydeden Özdemir, "Yaklaşık maliyeti 3 milyon TL olan kanalizasyon hattı döşeme ve yenileme çalışmasının 9 bin 900 metrelik kısmını tamamladık. Battalgazi ilçesine bağlı Fırıncılar, Karabağlar, Kemerköprü, Karahan, Hanımınçiftliği, Alişar, Alacakapı, Yıldıztepe, Göztepe, Hasan Varol, Orduzu ve Hidayet Mahalleri ile Yeşilyurt İlçesi'ne bağlı, Tecde, Konak, Görgü, Yakınca, Dilek ve Topsöğüt mahallerinde 2. etap kanalizasyon hattı döşeme, yenileme ve deplase çalışmaları kapsamında 17 bin 500 metre hat döşeme ve 265 adet parsel bacası yerleştirme çalışması gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.

1. etap kanalizasyon çalışmalarının 2016 yılının ilk aylarında tamamlandığını ifade eden Özdemir, Hatunsuyu, Kaynarca ve Dilek mahallesine 28 bin 376 metre kanalizasyon hattı döşendiğini aktardı. Özdemir, "Özellikle aciliyet arz eden ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın çizmiş olduğu 'Daha Yaşanabilir Bir Malatya' vizyonunu göz önüne alarak çalışmalarımızı yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. 2016 yılının ilk aylarında yaklaşık maliyeti 2 milyon 388 bin TL olan Hatunsuyu, Kaynarca ve Dilek mahallesine 28 bin 376 metre kanalizasyon hattı döşedik. Şehrimiz için sorunsuz bir kanalizasyon alt yapı oluşturma adına çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 20 Mahallenin Kanalizasyon Alt Yapısı Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement