20 Yıldır İzmir'de Gecelerin Rengi - Son Dakika
Ege

20 Yıldır İzmir'de Gecelerin Rengi

20 Yıldır İzmir\'de Gecelerin Rengi

İzmir'de "Soylu Grubu" Sahibi Levent Soylu Tarafından Kurulan Club Envelo, İzmir Eğlence Dünyasına Renk Katıyor. Mekan Bugüne Kadar Birbirinden Ünlü İsimleri de Ağırladı.

16.03.2010 01:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir’de “Soylu Grubu” sahibi Levent Soylu tarafından kurulan Club Envelo, İzmir eğlence dünyasına renk katıyor. Mekan bugüne kadar birbirinden ünlü isimleri de ağırladı.

22 MART 1990 yılında, İzmir’de “Soylu Grubu” sahibi Levent Soylu tarafından kurulan Club Envelo, kapılarını açtığından bu yana sektörde 20 yılını kutlayan bir mekan olarak İzmir klasiği olmanın keyfini sürdürüyor. Aynı çizgide ilerleyen, kendine has tarzıyla seçkin misafirlerini ağırlayan mekan, kapılarını açtığı andan itibaren müşteri kalitesi ve memnuniyetini, en üst düzeyde tutma hedefini sürdürürken, deneyimli personelin verdiği hizmet kalitesiyle de bunu kanıtlıyor.

6 gün müzik

Canlı müziği ile gönüllere taht kuran mekanın, kendine has tarzına uygun olarak seçilmiş müziklerde sorumluluğu üstlenen kurucu ortaklardan Atilla Demircioğlu, titizliğiyle Pazar günleri hariç haftanın 6 günü canlı müzik ve DJ eşliğinde kaliteli müzik severlerin adresi olmaya devam ediyor.

İzmir ve Çeşme’de

Attila Demircioğlu, Ufuk Bigay, Grup+1 Kaan Bozkaya, Pınar & Cihat, Burcu Güneş, Şebnem Özsaran, Murat Dalkılıç örnek isimlerden. Restaurant bölümü, 2003 yılından itibaren Envelo Cafe olarak İzmir ve Çeşme’de hizmet vermeye başlayan mekanda keyifle yemek, yemekle keyif isteyenlerin adresi olmaya devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ege 20 Yıldır İzmir'de Gecelerin Rengi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement