200 Dolar Bozdurana 'Cennet Kebabı' İkram Ediyor - Son Dakika
Güncel

200 Dolar Bozdurana 'Cennet Kebabı' İkram Ediyor

200 Dolar Bozdurana \'Cennet Kebabı\' İkram Ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ’Dolarınızı bozdurun’ çağrısı üzerine Kütahya’da bir kebapçı kampanya başlattı.

08.12.2016 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Dolarınızı bozdurun' çağrısı üzerine Kütahya'da bir kebapçı kampanya başlattı.

Meydan Mahallesi Musalla Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Musalla Pide ve Kebap Salonu, en ez 200 dolar bozdurup dekontunu getiren herkese 'cennet' ismi verilen kebabı ikram ediyor. İş yeri sahibi Eyüp Orhan, başlattığı kampanya ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek istediğini belirterek, "Ülkemizin birilerine peşkeş çekilmesini istemiyoruz. Doları da istemiyoruz. Amerika bizi Dolar üzerinden sömürmeye başladı. Fetullah Gülen'i de aldılar. Bir türü teslim etmiyorlar. Bunların yanına kar kalmasını istemiyoruz. Biz artık ülkemizde Euro, Dolar istemiyoruz. Kim 200 Euro ve Dolar bozdurup faturasını bize getirirse biz ona cennet kebabı ikram ediyoruz. Vatandaşımızın hem karnı doysun hem de Doları elinden çıkarsın. Herkes TL ile çalışsın" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine kampanya başlattığını ifade eden Eyüp Orhan, camına yazı asarak herkesin Dolar ve Eurosu'nu bozdurup TL'ye geçmesini istedi.

İş yeri çalışanlarından Coşkun Uzun da, Eyüp Orhan'ın başlatığını kampanyaya herkesin duyarlı olmasını istedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 200 Dolar Bozdurana 'Cennet Kebabı' İkram Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement