2011 Sezonunda Şampiyonluk Yaşadım - Son Dakika
Güncel

2011 Sezonunda Şampiyonluk Yaşadım

2011 Sezonunda Şampiyonluk Yaşadım

Canımız YANIYOR İNŞALLAH BİZ ŞAMPİYON OLURUZ ALLAH BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZE RAHMET ETSİN GEÇMİŞİMİZİ UNUTMAYALIM Beşiktaş'ın Milli kalecisi Tolga Zengin Bahçeşehir Okyanus Koleji'nin düzenlediği panelde öğrencilerin sorularını yanıtladı.

18.03.2014 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Canımız YANIYOR

İNŞALLAH BİZ ŞAMPİYON OLURUZ

ALLAH BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZE RAHMET ETSİN GEÇMİŞİMİZİ UNUTMAYALIM

Beşiktaş'ın Milli kalecisi Tolga Zengin Bahçeşehir Okyanus Koleji'nin düzenlediği panelde öğrencilerin sorularını yanıtladı.

2010-2011 SEZONUNDA ŞAMPİYONLUK YAŞADIM

Şampiyon olmak istediklerini söyleyen Tolga Zengin Bir öğrencinin; Daha önce '2010-2011 sezonunda şampiyonluk yaşadım' demiştiniz. Bu konuda ne düşünüyorsunuz sorusu üzerine 2010-2011 sezonunda şampiyonluk yaşadığımı daha önce söyledimdiye cevap verdi.

Tolga Zengin'in panelde söylediklerinden satırbaşları şunlar

İNŞALLAH BİZ ŞAMPİYON OLURUZ

İnşallah biz şampiyon oluruz. O yolda ilerliyoruz, elimizden geleni yapıyoruz. Ben de Türkiye'yi Avrupa'da temsil etmek isterim. Ama Beşiktaş'la Avrupa'da basarı yakalamayı daha çok isterim. İngiltere'yi tercih ederdim..En unutamadığım maç; İnter- Trabzon ve Beşiktaş'ta oynadığım ilk maç; Beşiktaş-Trabzon. Çalıştığım en iyi teknik direktörler; Şenol Güneş, Slaven Bilic, Halilodzic. Ülkemizde her maç ışık tutuluyor artık. İnsanlar büyüyor ama çocukluklarını içinden atamıyorlar. Sabri'nin maalesef biraz ti'ye alınma durumu var ama ben doğru bulmuyorum. Hem ülke futboluna, hem kendi takımına çok şey kattı dedi.

CANIMIZ YANIYOR

Panelden sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Tolga Zengin Çakyur Rizespor maçı için Önder Özen ve Biliç'in gerekeni söylediklerini belirterek canımız yanıyordiye konuştu.

ALLAH BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZE RAHMET ETSİN GEÇMİŞİMİZİ UNUTMAYALIM

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin önemine değinerek konuşmasına başlayan Tolga Türk halkının temellerinin atıldığı böylesine özel bir günde Türkiye'nin geleceği çocuklarla birlikte olmak çok büyük mutluluk verici. Seyit Onbaşı'nın önünde bu röportajı yapmak daha da güzel. Bu ülkenin nasıl ve ne zorluklarla kurulduğunu unutmamak lazım. Allah bütün şehitlerimize rahmet etsin. Geçmişimizi unutmayalım

CANIMIZ YANIYOR

Çaykur Rizespor maçı ve hakem hatalarına değinen Tolga Canımız yanıyor.Bir yarış içindesin.Temsil ettiğiniz bir camia var. Ama biraz daha dikkatli olmamız lazım.Geri kalanını Önder hoca,hocamız,yöneticilerimiz söylüyorlar zatendedi.

Başarılı kaleci son olarak şampiyonluk şanslarını 'Üç puanlık sistemde hiç bir şey bitmiş değil.Biz yine çıkıp maçlarımızı kazanmak için oynayacağız .Ondan sonrasını bekleyip göreceğiz.cümleleriyle değerlendirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2011 Sezonunda Şampiyonluk Yaşadım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi
    07:09 Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi

    Valve, yıllardır merakla beklenen Counter-Strike 2'yi Eylül 2023'te piyasaya sürdü. Ancak oyuncular, hile kullanımının hala yaygın olduğunu ve Valve'ın bu sorunu çözemediğini belirtiyor. Counter-Strike 2'nin Anti-Hile sistemine rağmen duvar arkasını görme ve otomatik nişan alma gibi hilelerin hala sıkça kullanıldığı söyleniyor. Valve'ın bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu.

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.

  • Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı
    03:34 Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı

    Avustralya'nın Sydney kentinde bir kiliseye düzenlenen saldırıda piskopos dahil en az 4 kişi bıçaklandı. Polis, saldırganın gözaltına alındığını ve olayı bir 'terörist eylem' olarak değerlendirdiklerini açıkladı. Saldırının ardından kilisenin dışında toplanan yüzlerce kişi, saldırganın kendilerine verilmesini talep etti ve polisle çatıştı. İki polis yaralandı ve 20 polis aracı hasar gördü. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Saldırının kişisel bir eylem olduğu belirtilirken, olaylar birbiriyle bağlantılı değil. Kilise saldırısının ardından güvenlik önlemleri alındı.

  • Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti
    03:25 Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti

    Uludere ilçesinde meydana gelen kazada, Ferhat Bilen'in kullandığı hafif ticari araç dereye düştü. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan Abdulkerim Babat, Melek Soylu, Haşim Babat ve Sevim Demircioğlu hayatını kaybetti. Sevim Demircioğlu ise tedavi altına alındı.


Advertisement