2013'te Uyuşturucudan 365 Kişi Öldü' - Son Dakika
Güncel

2013'te Uyuşturucudan 365 Kişi Öldü'

2013\'te Uyuşturucudan 365 Kişi Öldü\'

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru olan ve yazarlık yapan İsa Altun, geçen yıl uyuşturucu madde bağımlısı 365 kişinin aşırı dozdan hayatını kaybettiğini söyledi.

28.02.2014 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru olan ve yazarlık yapan İsa Altun, geçen yıl uyuşturucu madde bağımlısı 365 kişinin aşırı dozdan hayatını kaybettiğini söyledi.

'Bir Kereden Çok Şey Olur' ve 'Kod Adı Beyaz Ölüm' isimli kitapları bulunan polis memuru İsa Altun, Sütçü İmam Üniversitesi'nde düzenlenen söyleşide öğrencilerle bir araya geldi. Cahit Zarifoğlu Konferans Salonu'nda düzenlenen söyleşide öğrencilere uyuşturucu madde bağımlılığının tehlikelerini ve korunma yollarını anlatan İsa Altun, uyuşturucu kullanma yaşının 12'ye kadar düştüğünü belirtti. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Altun, şöyle konuştu:

"2013 yılında 365 kişi maalesef aşırı doz uyuşturucudan öldü. Bunlardan 1'i de 12 yaşında bir çocuktu. Uyuşturucu ile tanışan çocukların çoğunluğunun; ya her söyledikleri aileleri tarafından hemen yerine getirilen çabuk doyuma ulaşmış çocuklardan, ya da aileleri tarafından aşırı despotlukla yönetilen çocuklardan oluşuyor. Ne olur çocukların başını okşayın ve onlara ne olursa olsun, hangi şartlarda olursa olsun, 'seni seviyorum' deyin. O zaman en vahşi çocuk bile kedi gibi uysal olur. Ben kitaplarımda bunları ve yaşadıklarımı anlattım."

Altun, 2 saat süren söyleşinin ardından kendisine kitaplarını imzaladığı öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. - Kahramanmaraş

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2013'te Uyuşturucudan 365 Kişi Öldü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement