2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı - Son Dakika
Yerel

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı

Siirt Polis Meslek Yüksek Okulu'nda, yeni eğitim dönemi törenle başladı.

15.09.2014 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Polis Meslek Yüksek Okulu 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı, törenle başladı.

Siirt Polis Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda düzenlenen törende konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, eğitimin 7'den 70'e herkes için önemli olduğunu, ancak bu polislik mesleği için daha da önem arz ettiğini söyledi.

Polisin toplumun her kesiminde günün her saatinde toplumun içinde olan kişiler olduğunu ve dolayısıyla toplumun değer yargılarını toplumun sahip olduğu değer yargılarına saygılı olarak hareket etmeleri gerektiğini kaydeden Tutulmaz, değer yargılarına sahip hareket edilmesi için hukukun çok iyi bilinmesi gerektiğini belirtti.

Tutulmaz, şöyle devam etti:

"Suç örgütleri belki sizden çok daha hızlı çalışıyor olaylara sizden daha çok kafa yoruyor. Dolayısıyla sizin her türlü suçla mücadelede aynı başarıyı ve hatta onlardan bir adım daha öne geçebilmeniz için bugünlerden donanımızı iyi yapmanız gerekir. Hocalarınızın size öğretecekleri ve hocalarınızın size söyleyeceklerini çok hassas bir şekilde dinlemeniz gerekiyor. Bu da daha sonra elde edilebilecek şeyler değil, çünkü iş hayatına girdiğinizde iş hayatının peşinden koşturmaktan öğrenmeye fırsatınız olmayabilir."

Siirt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Korkmaz'ın verdiği ilk ders ardından verilen kokteyl ile program sona erdi. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement