2014 Bahar Sempozyumu –Çalıştayı Başladı - Son Dakika
Eğitim

2014 Bahar Sempozyumu –Çalıştayı Başladı

2014 Bahar Sempozyumu –Çalıştayı Başladı

D.Ü Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniği ile Sinir Sistemi Cerrahisi Derneğinin ortaklaşa düzenledikleri İlk Bahar Sempozyumu- Çalıştayı başladı.

18.04.2014 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle Üniversitesi Konferans Salonunda başlayan ve yarında devam edecek olan İlk Bahar Sempozyumu- Çalıştayı'nın ilk gününde Torakolomber Omurga Kırıkları ve Omurga Cerrahisinde Güncel Yaklaşımlar konusu işlendi.

Dicle Üniversitesi adına Dr. Adnan Ceviz'in konuşmalarıyla başlayan, çalıştayın birinci oturumunun Başkanlığını Dr. S. Savaş Ceylan ve Dr. Altay Bedük yaptı. Çalıştayın ilk sunumunu Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin Sinir Cerrahisi Kliniği Öğretim Üyesi Dr. Nebi Yılmaz yaptı. Yılmaz, sunumunda 'Torakolomber omurga travmalarında etiyoloji' konusunu anlattı.

Daha sonra kürsüye gelen Dicle Üniversitesi Hastanesi Radyoloji bölümü Öğretim üyesi Hatice Gümüş'de 'Torakolomber omurga travmalarında görüntüleme' (x-ray, dinamik x-ray, Bt, MR) hakkında bilgi verdi.

K. Maraş KS Üniversitesi Hastanesi-Beyin Sinir cerrahisi Kliniğinden Dr. Zafer Yüksel
Torakolomber omurga biyomekaniği, Hatay MK Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin Sinir Cerrahisi Kliniği Dr. Yurdal Seraslan, Torakolomber omurgalarda Ateşli Silah Yaralanmaları, konusunda bilgi sundu. İlk gün 4 oturum halinde yapılan ve büyük ilginin gösterildi İlk Bahar Sempozyumu- Çalıştayı 19 Nisan 2014 tarihine kadar devam edecek.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Eğitim 2014 Bahar Sempozyumu –Çalıştayı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • yıldırım 2: DİCLE ÜNİVERSİTESİ ASLINDA YÜKSEK ÖĞRETİMDE ÖĞRENCİLER TACİZ KONUSUNDA HAKKINDA BİR KONFERANS DÜZENLEMELİ,OLAYIN SOSYOŞLOJİK BOYUTU İÇİNDE M.BALLI 'YI DAVET ETMELİ 0 0 Yanıtla

Advertisement