Denizli Serinhisar'da Ak Partili Kobaş Kazandı - Son Dakika
Yerel

Denizli Serinhisar'da Ak Partili Kobaş Kazandı

Denizli Serinhisar\'da Ak Partili Kobaş Kazandı

AK Parti Denizli Serinhisar İlçe Başkanı Halil Akoğlan, Serinhisar Belediye Başkanlığını, adayları Mehmet Kobaş'ın kazandığını açıkladı.

31.03.2014 00:52  Güncelleme: 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Serinhisar İlçe Başkanı Halil Akoğlan, Serinhisar Belediye Başkanlığını, adayları Mehmet Kobaş'ın kazandığını açıkladı.

Akoğlan, yaptığı açıklamada, kendilerine gelen bilgilere göre, adayları Mehmet Kobaş'ın 11 bin 24 seçmenden 4 bin 212'sinin oyunu aldığını söyledi.

Serinhisar'da 42 sandıkta oy kullanan vatandaşlar seçime yüzde 95 oranında katılım sağladı. Serinhisar'ın mevcut belediye başkanı CHP'nin adayı Hüseyin Gemi 2 bin 942 ve MHP'nin adayı Halil Öztürk 2 bin 575 oy aldı.

Kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Mehmet Kobaş, Serinhisar'ın yeni belediye başkanı oldu.

AK Parti İlçe Başkanı Akoğlan, "Serinhisar halkı daha iyi hizmetin geleceğini inandığı için AK Parti adayını tercih etti. Serinhisar ve çevresine en güzel hizmetleri getirmek için elimizden geleni yapacağız. Tercihlerinden dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hizmetlerinden dolayı daha önce görev yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.

Öte yandan AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar da Serinhisar'a gelerek ilçe yönetimini teşekkür etti.

Mehmet Kobaş'ın özgeçmişi

1958 yılında Serinhisar'da doğdu. İlköğrenimini Serinhisar'da tamamladıktan sonra, Kuleli Askeri Lisesi ve 1976-1980 yılları arasında Kara Harp Okulu'nda okuyup, 1980 yılında jandarma teğmen olarak mezun oldu. Ülkenin farklı bölgelerinde görev yapan Kobaş, 1990 yılında Kara Harp Akademisi sınavlarını kazanarak, 1992 yılında kurmay yüzbaşı olarak mezun oldu. 2002 yılında Yalova İl Jandarma Alay Komutanı iken emekli oldu. Mehmet Kobaş evli ve iki çocuk babasıdır.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizli Serinhisar'da Ak Partili Kobaş Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement