2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

2014 Yerel Seçim Sonuçları

Balçova Belediye Başkanlığına kesin olmayan sonuçlara göre CHP adayı Mehmet Ali Çalkaya seçildi.

31.03.2014 02:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Balçova Belediye Başkan adayı Mehmet Ali Çalkaya, kesin olmayan sonuçlara göre belediye başkanlığına seçildiğini bildirildi.

Çalkaya, yaptığı açıklamada, kendilerine ulaşan bilgilere göre, Balçova'da belediye başkanlığını kazandığını bildirdi.

Çalkaya, seçim öncesinde kazanacağından emin olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Son bir aydır yaşadığımız her türlü saldırıya ve karalama kampanyasına rağmen bu kentin insanları beş yıl daha insanı sevmek anlayışına, Cumhuriyet değerlerinin ön planda tutulması anlayışına 'evet' dedi. Bu kentin insanları taşeronlara da, rantı ön planda tutanlara da izin vermedi. Balçova halkı insanı ön planda tutan yönetim anlayışına beş yıl daha devam dedi. Ben her zaman bu kentin insanlarını sevdiğimi ve onlara hizmet etmek istediğimi söyledim. Biz yine birlikte omuz omuza Balçova'yı yöneteceğiz. Değerlerimizden hiçbir zaman taviz vermeyeceğiz."

Mehmet Ali Çalkaya'nın özgeçmişi

1958 Torbalı doğumlu. Gazi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümünü bitirdi. Kuşadası'ndaki bazı otellerde yöneticilik yaptı. 1993 yılında İzmir İl Özel İdaresi Balçova Termal Tesisleri'ne Genel Müdür olarak göreve başladı.

2004'te istifa ederek CHP'nin Balçova Belediye Başkan Adayı oldu. 28 Mart 2004'teki yerel seçimlerde Balçova Belediye Başkanı seçildi. Evli ve iki çocuk babasıdır. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement