Suruç'ta BDP Adayı Şansal Kazandı - Son Dakika
Politika

Suruç'ta BDP Adayı Şansal Kazandı

BDP Şanlıurfa Milletvekili Binici, Suruç ilçe belediye başkanlığını resmi olmayan sonuçlara göre, adayları Orhan Şansal'ın kazandığını söyledi.

31.03.2014 07:46  Güncelleme: 09:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici, Suruç ilçe belediye başkanlığını resmi olmayan sonuçlara göre, adayları Orhan Şansal'ın kazandığını belirtti.

Binici, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendilerine gelen bilgiye göre, BDP adayı Şansal'ın oyların büyük kısmını alarak belediye başkanlığına seçildiğini söyledi.

Buna göre, resmi olmayan sonuçlara göre, Şansal Suruç belediye başkanı seçildi.

-Orhan Şansal'ın özgeçmişi-

1978 yılında Adana'da doğan Şansal, Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği bölümünden 2001 yılında mezun oldu. Dicle Devlet Hastanesi'nde 11 yıl diş hekimliği yapan Şansal, evli ve 3 çocuk babasıdır. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Suruç'ta BDP Adayı Şansal Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı analistler tarafından değerlendirildi
    06:19 İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı analistler tarafından değerlendirildi

    İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği saldırı, analistler tarafından İran lehine bir beraberlik olarak tanımlandı. İsrail'in yüksek alarm durumu ilan etmesi ve Batı'nın İsrail'e desteğini yeniden göstermesi dikkat çekti. Ancak saldırının İran'ın zayıflığını ortaya çıkardığı ve İsrail'in güç dinamiklerini tanımakta başarısız olduğu belirtildi. İsrail'in saldırılardan kazanç sağladığı ancak stratejik bir kayıp yaşadığı ifade edildi.

  • İran ve İsrail Arasındaki İlişkiler: Geçmişten Günümüze 'Örtülü Savaş'
    04:04 İran ve İsrail Arasındaki İlişkiler: Geçmişten Günümüze 'Örtülü Savaş'

    İran ile İsrail arasındaki ilişkilerin tarihi ve gerginliklerin sebepleri, İran'ın Filistin davasına destek vermesi, İsrail'in İran'a yönelik düşmanlık, İki ülke arasındaki 'örtülü savaş'ın detayları ve son gelişmeler.


Advertisement