2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika
Yerel

2014 Yerel Seçim Sonuçları

Resmi olmayan sonuçlara göre Kapaklı ilçesinde belediye başkanı seçilen Mandalı: "Bize oy veren, oy vermeyen dostlarımızı birlik ve beraberlik içerisinde Kapaklı'yı yüceltmeye, onlarla beraber bu meydanlarda beraber olmaya çağırıyorum"

31.03.2014 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Resmi olmayan sonuçlara göre Kapaklı ilçesinde belediye başkanı seçilen İrfan Mandalı  "Bize oy veren, oy vermeyen dostlarımızı birlik ve beraberlik içinde Kapaklı'yı yüceltmeye, onlarla beraber bu meydanlarda beraber olmaya çağırıyorum" dedi.

Mandalı, Kapaklı Belediyesi önünde yaptığı konuşmada, 25 bin oy alarak seçimleri kazandıklarını, yerel seçimlerin genel seçim havasında geçtiğini belirtti.

Seçimin galibinin Kapaklı halkı olduğunu anlatan Mandalı,  "Biz ne dedik, orada birleştirici güce sahibiz dedik. Biz dedik ki, birlik ve beraberlik içerisinde bu güzellikleri yaşayacaksak, onları da yarın itibari ile buraya davet ediyorum. Bize oy veren, oy vermeyen dostlarımızı birlik ve beraberlik içinde bu Kapaklı'yı yüceltmeye, onlarla beraber olmaya bu meydanlarda beraber olmaya çağırıyorum" diye konuştu.

Mandalı, başkanlığı döneminde vatandaşa daha iyi hizmet etmek için çalışacaklarını vurguladı. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement