2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika
Yerel

2014 Yerel Seçim Sonuçları

Karaman'ın Başyayla ilçesinde resmi olmayan sonuçlara göre yeniden belediye başkanı seçilen AK Parti adayı Şerafettin Bulgurcu, sandıktan herkesin anlayacağı dilde bir mesaj çıktığını söyledi.

02.04.2014 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'ın Başyayla ilçesinde resmi olmayan sonuçlara göre yeniden belediye başkanı seçilen AK Parti adayı Şerafettin Bulgurcu, sandıktan herkesin anlayacağı dilde bir mesaj çıktığını söyledi.

Yaptığı açıklama ile yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Bulgurcu, sıkı bir kampanya dönemi geçirdiklerini ve bir demokrasi yarışını daha geride bıraktıklarını belirtti.

"Kazanan demokrasi, kazanan Başyayla, kazanan Türkiye olmuştur" diyen Bulgurcu, şunları kaydetti:

"Hizmet sevdamız, bu farklı ilçede bulunmanın gururuyla, bölgede hizmette yarışan bir Başyayla adına çalışmalarımız devam edecektir. Bu başarıyı elde etmemizi sağlayan halkımıza, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da meclis üyesi arkadaşlarım ve ekibimle beraber hizmetkar olmaya devam edeceğiz. Hizmetlerimizi, ardı arkası kesilmeden sürdüreceğiz. Başyayla halkını katılımcı, şeffaf bir yönetim anlayışı ile halkı kucaklayan, 'merkezi yönetimden verilen destekle yerelden gelişme olur' anlayışı ile hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Sandıktan herkesin anlayacağı dilden bir mesaj çıktı. Başyayla halkı gereğini yaptı ve demokrasi kazandı. Milletimiz Başyayla'ya gelen hizmetleri inkar etmedi, takdir etti. Kendi iradesine ipotek konulmasını kabul etmedi. Sayın Başbakanımızın liderliğinin ne kadar haklı olduğunu ortaya koydu. Bu seçimin, demokrasinin gelişmesinde yeni bir hamle olmasını diliyorum." - Karaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement