2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika
Yerel

2014 Yerel Seçim Sonuçları

Görele Belediye Başkanlığına seçilen Tolga Erener, mazbatasını aldı Göreve başlayan Erener, ilk iş olarak makam odasının kapısını söktürdü.

02.04.2014 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'den Görele Belediye Başkanlığına seçilen Tolga Erener, Görele Seçim Kurulu Başkanlığından mazbatasını alarak, görevine başladı.

Erener, makam odasında yaptığı konuşmada, kendisinin değil, Görele'nin kazandığını söyledi.

Belediye başkanlığı koltuğuna oturmanın önemli olmadığını, önemli olanın bu koltuğun hakkını verebilmek olduğunu ifade eden Erener, "Rabbim çıkmış olduğumuz yolda bizleri inşallah utandırmaz. Seçimden önce vermiş olduğumuz bütün sözleri yerine getirmeyi nasip eyler. Evet, burada bir koltuk var ve boş. Önemli olan bu koltuk değil, bu koltuğa güç verebilmektir. Biz bunun her zaman bilincinde olacağız. Bu zamana kadar belediye başkanlığı yapmış ve rahmetli olanlara Allah rahmet eylesin, hayatta olanlardan ise Allah razı olsun diyorum. Benden önce de bir belediye başkanı geldi ve geçti. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Görele'yi her alanda hizmete doyuracağını dile getiren Erener, "Görele alamadığı hizmetleri alacak. Seçimden önce 'Makam odası kapısı sökülecek' diye bir söz vermiştim. Vermiş olduğumuz tüm sözleri yerine getireceğimi şimdi anlayacaksınız. Ben bu koltuğa oturmadan, şu kapıyı yerinden alalım" diye konuştu.

Erener, konuşmasından sonra makam odasının kapısını yerinden söktürdü. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement