2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika
Yerel

2014 Yerel Seçim Sonuçları

Resmi olmayan sonuçlara göre Hendek Belediye Başkanı seçilen İnci: "Halkımıza hizmet etme adına elimden geleni yapacağım"

02.04.2014 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Resmi olmayan sonuçlara göre Hendek Belediye Başkanı seçilen Ali İnci, halka hizmet etme adına elinden geleni yapacağını söyledi.

İnci, belediye binası önünde düzenlediği mitingde, ilçede daha önce belediye başkanlığı yapan hiç kimsenin, üst üste seçimi kazanamadığını belirtti.

İlçeye önemli hizmetler kazandırdıklarını bildiren İnci, fakir, hasta, yaşlı ve özürlülerin her zaman yanında olduklarını vurguladı.

Kendisine oy vermeyen esnafa kırgın olduğunu dile getiren İnci, şöyle konuştu:

"Elimizden gelen her şeyi, bundan sonra da yapacağız. Sakarya genelinde ilçenin oy oranı 7. ve 8. sırada. Bu, benim ayıbım değil, Hendek'i birinci yapmayanlar utansın. Biz, Allah rızası için çalışıyoruz. Daha önceki iki dönemde aldığım maaşa dokunmadım, fakire fukaraya dağıttım. Öğretmen olarak değil, iş adamı olarak belediye başkanı oldum. Belediye makamını ne kendime, ne kardeşlerime, ne de yandaşlarıma kullandırttım. Beni istedikleri kadar kötülesinler. Halkımıza hizmet etme adına elimden geleni yapacağım."

İnci, dünyanın en büyük kubbeli camisinin, Hendek'te inşa edileceğini sözlerine ekledi. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement