Kahta Belediye Başkanı Toprak Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Yerel

Kahta Belediye Başkanı Toprak Mazbatasını Aldı

Kahta Belediye Başkanı Toprak Mazbatasını Aldı

AK Parti'den Kahta Belediye Başkanlığına seçilen Abdurrahman Toprak, mazbatasını aldı.

02.04.2014 18:09  Güncelleme: 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahta Belediyesi önünde düzenlenen programda konuşma yapan  Belediye Başkanlığını kazanan Abdurrahman Toprak, kendilerine destek veren herkese teşekkür ettiğini, vatandaş arasında  asla ayrım yapmayarak herkese eşit şekilde hizmet yapacaklarını belirtti.

Toprak,  tek amacının vatandaşa hizmet etmek olduğunu ifade ederek, "Biz koltuk sevdası için gelmedik, halkın hizmetkarı olmaya geldik. Halkımız rekor  bir oy ile bizi  bu  makama layık gördü. Bizler  bu makamların geçici olduğunu biliyoruz. Bunun için geriye hizmet  eserlerimizi bırakmak istiyoruz" dedi.

Belediyenin kapılarının herkese açık olduğunu vurgulayan Toprak,kimin ne sıkıntısı varsa çözeceklerini dile getirdi.

Kenti halk ile birlikte yöneteceklerinin altını çizen Toprak, şunları kaydetti:

"Halkımızın içinde  olduğu işsizlik sorununu çok iyi  biliyoruz. Halkımın tekrar ırgat yollarında can vermemesi için, Kahtalı işadamlarımızı buraya çağıracağız. Burada büyük iş yerleri  açarak binlerce gencimize  iş kapılarını açacağız. Kahta'nın bütün sorunlarını  masaya yatıracağız ve en güzel çözümler  üreterek halkımıza  hizmet etmenin mutluluğunu yaşayacağız.  Halkımız neyi isterse  onu yapacağız. Adıyaman Kahta arasında makul bir ücretle taşıma yapacağız. Sadece  kadınlarımızı için üç park çalışmasını hemen başlatacağız. Yardıma muhtaç vatandaşlarımıza  sadece  Ramazan ayında değil, üç ay boyunca ücretsiz ekmek dağıtacağız. Yürüyüş ve bisiklet yolları yapacağız."

AK Parti Kahta İlçe Başkanı Engin Akel, Kadın Kolları Başkanı Remziye Kızılay, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Aşuk  tarafından yapılan konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurban kesildi.

Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak büyük bir kalabalık ile  makam odasına geçerek koltuğa oturdu. Toprak daha sonra vatandaşın tebriklerini kabul etti. - Adıyaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kahta Belediye Başkanı Toprak Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement