Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Görevine Başladı

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Görevine Başladı

Eyüp Belediye Başkanlığı'na seçilen Remzi Aydın, görevi İsmail Kavuncu'dan devraldı.

04.04.2014 23:11  Güncelleme: 00:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eyüp Belediye Başkanlığı'na seçilen Remzi Aydın, görevi İsmail Kavuncu'dan devraldı.

Eyüp Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Eyüp İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatayı meclis üyeleriyle birlikte teslim alan Aydın, AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge ve AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Rasim Bozkurt ile belediyeye geldi.

Eyüp Belediyesi'nin önünde, belediyenin mehter takımının marşlarıyla karşılanan Aydın ve ekibi, İsmail Kavuncu'ya 5 yıllık süreçte gerçekleştirdiği çalışmalar için teşekkür etti.

AK Parti İstanbul Milletvekili Bürge, yerel seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek, Remzi Aydın'ı kutladı.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da İsmail Kavuncu'ya çalışmaları ve destekleri nedeniyle teşekkür ederek, şunları kaydetti:

" Eyüp Sultan'a yakışan projelerimizi gerçekleştirerek ilçemizde çok güzel çalışmalara imza atacağız. Ben başta Sayın Başbakanımız olmak üzere, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş'a, İl Başkanımız Sayın Aziz Babuşcu'ya, İlçe Başkanımız Sayın Rasim Bozkurt ve tüm teşkilat üyelerimize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Görevimiz asıl şimdi başlıyor. Hep birlikte daima millete hizmet için gece gündüz, dur durak demeden çalışacağımıza söz veriyoruz. Çünkü bizim arkamızda milletimiz var." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement