2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika
Yerel

2014 Yerel Seçim Sonuçları

MHP'den Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Sözlü, Kozan Belediye Başkanı Öztürk'ü ziyaret etti.

07.04.2014 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP'den Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Sözlü, Kozan Belediye Başkanı musa Öztürk'ü ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Sözlü, partisinden Kozan Belediye Başkanı seçilen Musa Öztürk'ü makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Kozan'a ve Adana'ya birlikte hayırlı hizmetler sunacaklarını kaydeden Sözlü, "Milliyetçi hareketin Çukurova'daki adresi Kozan'dır. Bunu da yeniden başlattınız tebrik ederiz. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Başkan Öztürk ise 3 aylık sıkı bir maraton ve mücadeleden sonra 30 Mart'ta elde ettikleri başarıyla Kozan'ı tekrar hareketin merkezi haline getirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Mücadelemiz yeni başlıyor. İnşallah sayın başkanım ve diğer arkadaşlarımızla el ele vereceğiz. Bu bölgemizin ne işi varsa A'dan Z'ye Çukurova'yı tekrar eski haline getirip inşa edeceğiz. Çünkü Büyükşehir yasasının bir takım sıkıntıları olmasına rağmen, büyükte avantajları var. Bunları en kısa zamanda giderip Adana'nın eski namına, şöhretine ulaşmasını sağlamaya çalışacağız. Bunun için de genç dinamik bir başkanımız ve ekibimiz var." - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement