2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika
Yerel

2014 Yerel Seçim Sonuçları

CHP'den Tire Belediye Başkanı seçilen Tayfur Çiçek mazbatasını aldı.

07.04.2014 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'den Tire Belediye Başkanı seçilen Tayfur Çiçek mazbatasını aldı.

Tire Belediye Başkanlığı'na 2009 yılında DP'den, son yerel seçimler de ise CHP'den seçilen Çiçek, mazbatasını seçimden 1 hafta sonra İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Maide Koçan'ın elinden aldı.

Tire Adliyesi'ne eşi Yüksel Çiçek, CHP İlçe Başkanı Şenol Sardoğan, Belediye meclis üyeleri ile gelen Tayfur Çiçek, adliye girişinde partililer tarafından davul zurnayla karşılandı.

Meclis üyelerinin de mazbatalarını almasının ardından Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na giden Tayfur Çiçek ve beraberindekiler anıta çelenk bırakıp, saygı duruşunda bulundu.

Hizmetlerine kaldığı yerden devam edeceğini söyleyen Tayfur Çiçek, şöyle konuştu:

"CHP'den seçim kazanan bir belediye başkanı ve meclis üyeleri olarak Atamız'ın huzurundayız. Çevremizdeki Bayındır hariç diğer ilçelerin kaybettiği bir seçimde Tire'de CHP'nin ilk kez seçim kazanması çok anlamlıdır. Bizler Atatürk'ün çocuklarıyız. Çağdaş, modern ve daima ileriye giden bir rotayla şehrimizin insanlarını mutlu etmek için çıtamızı yüksek tutacağız. Seçimi kazanmamızda payı olan herkese teşekkür ederim. Herkese eşit mesafede olacağım. Bu süreçte bana destek veren başta eşim Yüksel Çiçek olmak üzere üzerimde emeği bulunan herkese teşekkür ederim." - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement