2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika
Politika

2014 Yerel Seçim Sonuçları

2014 Yerel Seçim Sonuçları

Hatay'da kesin olmayan sonuçlara göre büyükşehir belediye başkanlığını kazanan CHP adayı Savaş'ın mazbatasını almasının ardından partililer kutlama yaptı.

10.04.2014 21:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'da kesin olmayan sonuçlara göre büyükşehir belediye başkanlığını kazanan CHP adayı Lütfü Savaş'ın mazbatasını almasının ardından partililer kutlama yaptı.

Antakya Cumhuriyet Meydanı'nda partililer tarafından karşılanan Savaş, burada halka hitap etti. Yaklaşık 3 aydır hep birlikte stres altında çalıştıklarını belirten Savaş, bu sayede Hatay'da sevginin, kardeşliğin, barışın ve huzurun kazandığını söyledi.

Seçim günlerinin demokrasinin bayramı olarak kutlandığını ifade eden Savaş, geç de olsa o bayramı seçimden 11 gün sonra hep birlikte kutlamanın kıvancını yaşadığını dile getirdi.

Halkın kardeşliği ve birlikteliği bir an olsun bırakmayıp 30 Mart günü de kardeşliğin devamından yana tavır koyduğunu söyleyen Savaş, Hatay'a hizmet için projeleri hayata geçirmeye başlayacaklarını belirtti.

Hatay'ın çok sıkıntılı günler geçirdiğini ifade eden Savaş, "Bugün polis teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü. Emniyet mensuplarının da kuruluş haftasını tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreç içerisinde ne sokaktaki gençlerimiz ölür ne de bu gençlerimizle birlikte karşı karşıya gelen emniyet mensuplarını görürüz" diye konuştu.

Savaş, kendisini Hatay'ın ilk büyükşehir belediye başkanı yapan herkese teşekkür etti.

Havai fişek gösterisinin de yapıldığı kutlama, yerel sanatçıların seslendirdiği türkülerle son buldu. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Politika 2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement