2014 yerel seçim sonuçları - Kılıç - - Son Dakika
Politika

2014 yerel seçim sonuçları - Kılıç -

2014 yerel seçim sonuçları - Kılıç -

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "AK Parti belediyelerinin hizmetini bütün Samsun görecek.

31.03.2014 04:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "AK Parti belediyelerinin hizmetini bütün Samsun görecek. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Türkiye'de belediyecilikte marka olmuş biri" dedi.

Bakan Kılıç, AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın Cumhuriyet Meydanı'ndaki kutlama programına katıldı.

Burada konuşan Kılıç, Samsun'da 17 belediyeden 16'sını aldıklarını belirterek, "Dört ay süren seçim çalışmalarımızın zaferini kutluyoruz ama AK Parti'ye yakışır, mütevazi ve gururlu kutluyoruz. Başbakanımız bu meydanda 'Samsun'un ilçelerini istiyoruz' dedi. Allah'ın izniyle Asarcık hariç hepsini aldık. Samsun Başbakanımıza sahip çıktı. Milli iradeye sahip çıktı. AK Parti hizmetini en üst seviyede istediğini gösterdi" diye konuştu.

"Samsun'a önümüzdeki 5 yıl boyunca büyük hizmetler yapacak kadrolar burada" diyen Kılıç, "AK Parti belediyelerinin hizmetini bütün Samsun görecek. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Türkiye'de belediyecilikte marka olmuş biri" ifadelerini kullandı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na dördüncü kez seçilen Yusuf Ziya Yılmaz ise seçimlerde kazanılan başarının tesadüf olmadığını vurgulayarak, "Yarından itibaren Samsun için kaldığımız yerden çalışacağız. Artık fitneden, fesat ve kasetten uzaklaşmış bir güne başlayacağız" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika 2014 yerel seçim sonuçları - Kılıç - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement