2014 Yerel Seçimleri - Son Dakika
Güncel

2014 Yerel Seçimleri

2014 Yerel Seçimleri

Erzurum Valisi Altıparmak: "Sandıkların şu anda ilimize intikali konusunda sorun yaşıyoruz.

30.03.2014 22:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, "Sandıkların şu anda ilimize intikali konusunda sorun yaşıyoruz. Ciddi bir fırtına var. Karayazı, Tekman, Horasan bölgesinde yaklaşık 30 köyümüzün yolu kapalı" dedi.

Altıparmak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erzurumlulara teşekkür ederek, huzur içinde bir seçim yaşandığını belirtti.

Son derece demokratik bir ortamda güzel bir seçim olduğunu ifade eden Altıparmak, "En büyük sorunumuz karla mücadeleydi. Bütün ekiplerimiz dün gece ayaktaydılar. Bu gece de ayaktalar" dedi.

Erzurum'da hala kapalı köy yolları olduğunu dile getiren Altıparmak, şunları kaydetti:

"Sandıkları zamanında ulaştırdık. Seçmenlerimiz oylarını kullandı. Herhangi bir sorun olmadı. Ancak sandıkların şu anda ilimize intikali konusunda sorun yaşıyoruz. Ciddi bir fırtına var. Karayazı, Tekman, Horasan bölgesinde yaklaşık 30 köyümüzün yolu kapalı. Sandıkları da ilk fırsatta almaya çalışıyoruz. Şu an için oylar sayıldı, gerekli tutanaklar tutuldu. Arkadaşlarımız bekliyor. Mevcut yerlerinde kaldılar. Telefonla irtibat sağlıyoruz. Gelmeleri hem kendi can güvenlikleri açısından sıkıntılı hem de fiziki olarak ulaşamıyoruz. Karayolları ekiplerinin çalışmalarını da durdurduk. Şu an için bekliyoruz." - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 2014 Yerel Seçimleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement