2014 yerel seçimleri - Vural ve Halaçoğlu - - Son Dakika
Politika

2014 yerel seçimleri - Vural ve Halaçoğlu -

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, "Biz sadece milletin hakkını ve hukukunu korumak için buradayız. Kütahyalıların sandığa tecelli eden iradesinin peşindeyiz" dedi.

04.04.2014 22:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, "Biz sadece milletin hakkını ve hukukunu korumak için buradayız. Kütahyalıların sandığa tecelli eden iradesinin peşindeyiz" dedi.

MHP Grup Başkanvekilleri Vural ve Yusuf Halaçoğlu, Kütahya Belediye Başkan adayı Alim Işık'ın seçim sonuçlarına yönelik yaptığı itirazına, destek amacıyla Kütahya'ya geldi.

Adliye önünde toplanan partililere hitap eden Vural, Kütahyalıların onurlu bir mücadele verdiğini söyledi.

Bu mücadelenin MHP'yi Kütahya'da iktidara taşıyacağını iddia eden Vural, şöyle konuştu:

''Bugün burada milletin hakkını, hukukunu takip eden, adalet arayan sizlerle birlikte olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Biz sadece milletin hakkını ve hukukunu korumak için buradayız. Kütahyalıların sandığa tecelli eden iradesinin peşindeyiz. Bu bakımdan haklı olduğumuz iddialar vardır. Türkiye'de seçime girerken her türlü tehdit, şantaj, baskı uygulanıyor. Alo Fatihler, alo Mustafa hatları, yandaş medyası, işte candaş medyası, havuz medyası hepsi beraber birlikte. Biz sadece milletimize inandık, milletimize güvendik. O bakımdan mücadelemiz, onurlu bir mücadele oldu. Biz demokrasiyi adaleti ve hukuku ararken, haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan olmadığımızı ortaya koyduk. Bugün haklı gerekçelerle mücadelemizi sürdürüyoruz. Mazbatalarını almışlar hodri meydan, buyurun seçimi tekrar sayalım. Önemli olan gerçek manada milletin mazbatasını almaktır. Türkiye'yi zaten fezleke grubu yönetiyor. Boşverin mazbataları, önemli olan milletin bu sonuca inanmasını sağlamaktır. Hukuk mücadelemiz sürecektir, sürdürülecektir."

Halaçoğlu da bu seçimlerde bugüne kadar hiç olmadığı kadar şaibenin olduğunu savundu.

Her seçim bölgesinde itirazların söz konusu olduğunu belirten Halaçoğlu, ''Mühürlenmemiş çuvallar, mühürleri farklı yerlere basılmış oy pusulaları, kaybolmuş bir takım geçeriz oy pusulaları, hemen her yerde gündeme gelmektedir. Bir ülkede eğer kişiler samimiyse ve korkmuyorlarsa, çekinmiyorlarsa o zaman hiçbir sıkıntıya girmeden gönül rahatlığıyla oyların yeniden sayılmasını kabul ederler" diye konuştu.

-yusuf halaçoğlu

2014 yerel seçimleri - Vural ve Halaçoğlu -
Kaynak: AA

Son Dakika Politika 2014 yerel seçimleri - Vural ve Halaçoğlu - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Hayri: Ankara'nın suyumu çıktıda Kütahya'yıda karıştırmaya geldiniz.Koskoca Prof.olmuş Alim bey kendi işini halledemiyormu da, sokakta oynayan mızıkcı çocuklar gibi abilerini çağırıyor?Nedemek mazbata önemli değil filan? Ysk kim oluyor o zaman ? Bu millet mazbatayı verdi,verdirtmedi !!!! 1 2 Yanıtla

Advertisement