2014 Yerel Seçimlerinin Ardından - Son Dakika
Yerel

2014 Yerel Seçimlerinin Ardından

Arapgir ilçesinde, resmi olmayan sonuçlara göre, yeniden belediye başkanlığına seçilen Cömertoğlu, mesaj yayımladı.

03.04.2014 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'nın Arapgir ilçesinde, kesin olmayan sonuçlara göre, yeniden belediye başkanlığına seçilen Haluk Cömertoğlu, mesaj yayımladı.

Cömertoğlu, mesajında, 30 Mart'ta yapılan seçimlerde vatandaşlardan aldığı destek ve güven oyu sayesinde ikinci kez başkanlığa seçildiğini belirtti.

Sağduyunun hakim olduğu, beddua değil dua edenlerin galip geldiği, milletin kendisine yakışanı yaptığı bir seçim sonucuyla karşılaştıklarını ifade eden Cömertoğlu, bu sonucun iftira ve karışıklıklardan nemalanmak isteyenlere en iyi cevap olduğunu vurguladı.

Seçim sürecinde şahsına yönelik bir takım iftiralara maruz kaldığını aktaran Cömertoğlu, "Ancak daha önce de dediğim gibi 'bizi bilen bilir'  söylemimiz bir kez daha doğru olduğumuzu ispatladı ve 30 Mart 2014 günü açık ara farkla seçimlerden galibiyetle çıktık" ifadesini kullandı.

Omuzlarındaki yük ve mesuliyetlerin ağır olduğunu belirten Cömertoğlu, şunları kaydetti:

"Emanetimize sahip çıkarak hizmete kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu süreç içerisinde Arapgir'i her alanda lider ilçe konumuna getirmeyi hedefledik. Seçimlerin ülkemize, ilçemize ve tüm insanlık alemine hayırlı olması temennisiyle, ailelerinizde mutluluk ve huzurun hakim olduğu, günlerinizin aydınlık, geleceğinizin bereketli, tüm umutlarınızın beklentiniz doğrultusunda geçmesini diler, desteklerinizden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım." - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2014 Yerel Seçimlerinin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • vahap şengüler: Sayın Haluk gardaş tekrar, ilçemize belediye bşklığına seçilmeniz dolayısıyla sizi ve şahsınızda belediye çalışanlarını tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim Allah yardımcınız olsun. 0 0 Yanıtla

Advertisement