Ankara'da 2014 Yılında 2014 Çocuğa Sünnet Organizasyonu - Son Dakika
Yerel

Ankara'da 2014 Yılında 2014 Çocuğa Sünnet Organizasyonu

Ankara\'da 2014 Yılında 2014 Çocuğa Sünnet Organizasyonu

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Sünnet Organizasyonu kapsamında bu yıl 2014 çocuğu sünnet ettiriyor.

25.06.2014 13:20  Güncelleme: 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin "Sünnet Organizasyonu" kapsamında bu yıl 2014 çocuk sünnet ettiriliyor. Sincan'da özel bir hastanede hijyenik koşullarda sünnet işlemi gerçekleştirilirken, başvuruların kabulü de sürüyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Sünnet Organizasyonu kapsamında tüm masraflar her yıl olduğu gibi bu sene de Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından karşılanıyor. Sünnet organizasyonuna bu yıl Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluk alanına yeni katılan ilçelerden de başvurular kabul ediliyor.

Başkent'te yaşayan dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik düzenlenen etkinlikte bu yıl 2014 çocuk sünnet ediliyor. Bir yandan, kayıt yaptıran çocukların sünnet işlemi Sincan'daki özel bir hastanede hijyenik bir ortamda sürdürülürken, bir yandan da kayıtlar devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen sünnet organizasyonunda 5-12 yaş aralığındaki çocuklar uzman doktorlar tarafından sterilize ortamda sünnet ediliyor.

Sünnet işlemi esnasında sünnet gömleği dağıtılan çocukların, tüm masrafları Belediye tarafından karşılanıyor ve sünnet işlemi tamamen ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.

BAŞVURU KOŞULLARI

Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen aileler, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Bankosu Hipodrom Caddesi No: 5 Varlık/ Yenimahalle adresi ile çocuk kulüpleri, gençlik merkezleri, Aile Yaşam Merkezleri, Çocuk Meclisi veya Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi'ne başvuru yapabiliyorlar.

Sünnet organizasyonuna katılmak için ailelerden, başvuru formu, çocukların ve velilerin nüfus cüzdanı fotokopileri ile fakirlik ilmuhaberi isteniyor.

Sünnet törenine katılmak isteyen aileler, 507 15 37 numaralı telefondan daha ayrıntılı bilgi alabiliyorlar. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankara'da 2014 Yılında 2014 Çocuğa Sünnet Organizasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement