2014 Yılının Anadolu Markaları Açıklandı - Son Dakika
Ekonomi

2014 Yılının Anadolu Markaları Açıklandı

2014 Yılının Anadolu Markaları Açıklandı

Makro, Büyük Şirketler Ticaret Kategorisinde ödüle layık görüldü.

10.12.2014 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Makro, Büyük Şirketler Ticaret Kategorisinde ödüle layık görüldü.

Türkiye Finans, Capital ve Ekonomist dergileri işbirliği ile bu sene 8.'si düzenlenen Anadolu Markaları 2014'ün kazananları belli oldu. Her senenin en başarılı Anadolu Markaları, dün akşam sonuçlanan yarışma sonucunda, ödül töreni ve ardından gerçekleştirilen gala gecesi ile öğrenildi.

Yılın en başarılı Anadolu Markaları'nın belirlendiği törende firmalar büyük şirketler ve küçük işletmeler başlıklı iki farklı kategoride değerlendirilerek ödüllendirildi. Jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda büyük şirketler kategorisinin ticaret, tarım-gıda imalat ve imalat alt başlığında markalaşma konusunda en başarılı öyküye sahip 15 şirket ödül sahibi oldu. Ticaret Kategorisi'nde Makro Market, ödüle layık görüldü. Türkiye Finans, Capital ve Ekonomist dergilerinin ev sahipliği yaptığı törende ödül Makro Market Genel Müdürü Mustafa Songör'e takdim edildi.

Anadolu Markaları ödülleri, İstanbul dışında faaliyet gösteren illerdeki işletmelerde marka bilincini yerleştirmede ve marka olma yolunda ilerleyenlerin başarı öykülerini ödüllendirmede önemli bir etkinlik olma özelliğini taşıyor. Anadolu Markaları ödülleri için bu yıl 170'e yakın başvuru yapıldığı öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi 2014 Yılının Anadolu Markaları Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement