2014 Yılının İlk İki Ayında Vagis Kameralarına Takılan Kazalar - Son Dakika
Yerel

2014 Yılının İlk İki Ayında Vagis Kameralarına Takılan Kazalar

VAN (İHA) Van şehir merkezinde 2014 yılının ilk iki ayında meydana gelen trafik kazaları, Van Akıllı Görüntüleme İzleme Sistemi (VAGİS) tarafından saniye saniye kaydedildi.

21.02.2014 21:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VAN (İHA) Van şehir merkezinde 2014 yılının ilk iki ayında meydana gelen trafik kazaları, Van Akıllı Görüntüleme İzleme Sistemi (VAGİS) tarafından saniye saniye kaydedildi.

Van Emniyet Müdürlüğü tarafından 2009 yılında hizmete sokulan ve şehrin değişik noktalarına yerleştirilen VAGİS kameraları, kazaları görüntülemeye devam ediyor. Kent trafiğinin yoğun olduğu tüm bölgelerde mevcut olan kameralar, başta trafik kazaları olmak üzere çeşitli olayları 24 Saat kesintisiz kaydediyor.

Bu görüntüler içerisinde yer alan yaya ve sürücü hatalarının neden olduğu trafik kazaları, bir anlık dikkatsizliğin ne denli kötü sonuçlara yol açabileceğini gözler önüne seriyor. Van'da 2014 yılının ilk iki ayında meydana gelen 4 ayrı trafik kazası, kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerden ilki Cumhuriyet Caddesi'nde karşıdan karşıya geçen bir annenin dikkatsizliğini gözler önüne seriyor. Karşıya geçen annenin elinden kaçarak yola fırlayan minik çocuk hızla gelen bir aracına altından kalmakta son anda kurtuluyor.

İkinci kaza ise aynı cadde üzerinde meydana geliyor. Sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüjde bulunan ağaca çarpıyor.

Diğer görüntülerde ise Beşyol Kavşağı'nda meydana geldi.

ışık ihlali yapan iki otomobilin bir birine çarpmasıyla meydana geliyor. Son kaza ise, Van-Başkale- Gürpınar yol ayrımında meydana geliyor. Van'dan Başkale istikametine giden ve ışık ihlali yapan minibüse, Gürpınar istikametinden gelen otomobilin çarpması sonucu minibüs yan yattı. Kazada 6 kişi hafif yaralandı. Meydana gelen kazalarda ölen olmazken, 9 kişi ise hafif yaralandı. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 2014 Yılının İlk İki Ayında Vagis Kameralarına Takılan Kazalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement