2015'in Ayakkabıları Görücüye Çıktı - Son Dakika
Güncel

2015'in Ayakkabıları Görücüye Çıktı

2015\'in Ayakkabıları Görücüye Çıktı

İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı, 37. kez kapılarını açtı.

11.12.2014 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı, 37. kez kapılarını açtı. 2015 yazının modasını belirleyecek birbirinden renkli modeller, İzmir'de görücüye çıktı.

İzmir'in en renkli fuarlarından birisi olan "Ayakkabı Yaz 37. İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı" düzenlenen törenle açıldı. 11–14 Aralık 2014 tarihleri arasında açık kalacak fuar, Türkiye ayakkabı üretiminin önde gelen firmalarını İzmir'de buluşturdu.

Kentte görev yapan belediye başkanlarının, Atatürk'ten aldıkları talimat doğrultusunda İzmir fuarcılığını geliştirmeyi görev olarak kabul ettiklerini hatırlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, mermer ve gelinlik fuarlarını örnek verdiği konuşmasında, " Gaziemir'deki yeni fuar kompleksi ile birlikte amacımız İzmir fuarcılığını kat be kat büyütmek" dedi.

Gelinlik fuarına ivme kazandırdıklarını da ifade eden Kocaoğlu, "Ayakkabı fuarına da ivme kazandırmamak için hiçbir haklı nedenimiz yok. Sizlerle birlikte el ele verdiğimizde, 3 - 4 yıl içinde bu sektörü ciddi anlamda ayağa kaldırır, uluslararası boyuta taşırız. Biz hazırız. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve bağlı İZFAŞ kuruluşunun buna gücü de var, imkanı da var" diye konuştu.

Toplam 121 firmanın katıldığı "Ayakkabı Yaz 37. İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı"na Azerbaycan, Bulgaristan, Cezayir, Filistin, İsrail ve Yunanistan'dan alım heyetlerinin gelmesi bekleniyor.

HOLLYWOOD STARLARININ TERCİHİ DE BU FUARDA

Fuarda yer alan "yemeniler" büyük ilgi gördü. Gaziantepli Yemenici Hayri Usta tarafından üretilen rengarenk yemeniler, Truva filminde Brad Pitt tarafından giyilmiş ve Nisan'da vizyona giren 300 Spartalı 2 filmi ile Harry Potter filmlerinde de kullanılmıştı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 2015'in Ayakkabıları Görücüye Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement