2015 Mercedes Benz Ege Kupası - Son Dakika
Spor

2015 Mercedes Benz Ege Kupası

U16 Milli Takım Teknik Direktörü Ceyhan: "Biz skordan ziyade iyi futbol oynamak istiyoruz"

21.01.2015 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye 16 Yaş Altı (U16) Milli Takım Teknik Direktörü Ahmet Ceyhan, oynadıkları her maçta katıldıkları her turnuvada iddialı olduklarını ancak skordan daha çok iyi futbola önem verdiklerini ifade etti.

Manisa'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2015 Mercedes-Benz Ege Kupası'nda mücadele eden 16 Yaş Altı Milli Futbol Takımı futbolcuları, teknik heyetle Yunusemre ilçesindeki 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

Milli futbolcuları okul bahçesinde karşılayan öğrenciler, teknik direktör Ahmet Ceyhan, antrenör İsmail Demirer ve kaptan Cafer Tosun'a çiçek verdi.

Öğrencilerle fotoğraf çektiren milliler, daha sonra okulun toplantı salonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Teknik direktör Ceyhan, turnuvada yarın ABD ile oynayacakları maça ilişkin soru üzerine, takım olarak kupayı kazanmak istediklerini belirterek, şunları söyledi:

"Öncelikle final oynamak, kupayı almak istiyoruz ama futbolun içinde her şey var. Biz skordan ziyade iyi futbol oynamak istiyoruz. Çocuklarımızı bu yönde eğitmeye çalışıyoruz. İyi futbol oynarsak zaten skorda kendiliğinden gelecek. Hedefimiz kupayı kazanmak. Hiçbir zaman iddiasız değiliz, her maçta her turnuvada iddialıyız ama olmasa da dünyanın sonu değil. Bu yaştaki çocukları skora fazla endeksleyemeyiz. Onlar zaten her şeyin farkında." - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 2015 Mercedes Benz Ege Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement