2015 Mercedes Benz Ege Kupası Manisa'da - Son Dakika
Spor

2015 Mercedes Benz Ege Kupası Manisa'da

2015 Mercedes Benz Ege Kupası Manisa\'da

TFF İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, 2015 Mercedes Benz Ege Kupası'nın 8 ülkenin U16 takımının katılımıyla 19-24 Ocak tarihleri arasında Manisa'da gerçekleştirileceğini bildirdi.

07.01.2015 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koşar, AA muhabirine yaptığı açıklamada bu yıl 16'ncısı düzenlenecek Mercedes Benz Ege Kupasının 19-24 Ocak tarihlerinde 7. kez Manisa'da gerçekleştirileceğini kaydetti. Dünya kupasına dönüştürülmesi hedeflenen organizasyonun FIFA tarafından da desteklendiğini bildiren Koşar, çeşitli ülkelerden kupaya katılım taleplerinin bulunduğunu vurguladı.

Maçlar 6 ilçede oynanacak

Turnuvaya daha önce katılan takımların organizasyondan memnun ayrıldıklarını vurgulayan Koşar, "Bu yıl 19 ile 24 Ocak tarihlerin arasında Manisa'da düzenlenecek turnuvaya Türkiye, Romanya, Çek Cumhuriyeti, Norveç, Fransa, ABD ve Yunanistan U16 Milli takımları katılacak. Oynanacak müsabakalar okulların yarı yıl tatiline denk getirildi. Müsabakalar Manisa merkez, Salihli, Akhisar, Kula, Turgutlu, Saruhanlı ve Kırkağaç ilçelerinde oynanacak" diye konuştu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor 2015 Mercedes Benz Ege Kupası Manisa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement