2015 Yılı Değerlendirme Toplantısı Göle'de Yapıldı - Son Dakika
Yerel

2015 Yılı Değerlendirme Toplantısı Göle'de Yapıldı

2015 Yılı Değerlendirme Toplantısı Göle\'de Yapıldı

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü 15-16 Haziran 2015 tarihinde Şenkaya İşletme Müdürlüğü ev sahipliğinde Göle’de Değerlendirme toplantısı yapıldı.

19.06.2015 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü 15-16 Haziran 2015 tarihinde Şenkaya İşletme Müdürlüğü ev sahipliğinde Göle'de Değerlendirme toplantısı yapıldı.

Bölge Müdürü M. Salih Çetiner başkanlığında Bölge Müdür Yardımcıları Recep Temel, Zekeriya Beyazlı, Şube Müdürleri ve İşletme Müdürlerinin katılımıyla 2015 yılı programları görüşüldü. Toplantıda Erzurum Orman Bölge Müdürlüğünün yatırım programları ele alınarak 2014 yılının çalışmaları değerlendirmesi yapılarak 2015 yılı program ve faaliyetlerinin zamanında ve tam olarak gerçekleştirilmesi için alınacak tedbirler programların gerçekleşmesi için yapılacak çalışmalar ve çözüm önerileri görüşülerek 2016 Yılı Bütçe teklifleri alınarak, İşletme Müdürleri yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Bölge Müdürü M. Salih Çetiner yaptığı konuşmada, "2014 yılı çalışmalarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederim. 2015 yılının' da başarılı geçmesini dilerim. Bölge Müdürlüğü olarak 2014 yılı çalışmalarını büyük ölçüde gerçekleştirdiklerini İşletme Müdürlüklerimize verilen 2015 yılı programlarını da aynı gayretle devam ettirerek çalışmalarımızı en iyi bir şekilde tamamlayacağımız inancındayım. Bölgemizin erken kış şartlarından dolayı çalışmalarımızda sıkıntılar olmasına rağmen çalışmalarımızı başarıyla yürüttüğümüzü görmekten memnuniyet duymaktayım. 2015 yılının milat yılı olmasını istiyorum, planlı ve programlı çalışmalar yaparak işletme Şefleriyle kontak kurup işlerin zamanında bitirilmesi için iyi bir çalışma çıkarmamız lazım. Yapacağınız yol kenarı çalışmalarında kaliteli ve boylu fidanlar dikerek yaptığınız çalışmaları kurumumuzun yaptığına dair görülebilecek yerlere tabelalar koyun. Ayrıca İşletme Müdürlüğünüzün bulunduğu yerlerde dağ ve tepelere OGM yazılı logolar yazdırarak görünmesini sağlayın. İşletme Müdürlükleri alanında bulunan varsa eski, silinmiş, kırılmış tabelaları yenileyerek vatandaşın görebileceği yerlere asın. Kurumumuza gelen vatandaşlara güler yüzle davranmalı elimizden geldiği kadar isteklerini karşılamalıyız." dedi.

Toplantının bir bölümüne Göle Kaymakamı Zafer Oktay'da katılarak Göle ile ilgili ormancılık çalışmaları hakkında bilgi alarak Göle için yapılacak ormancılık çalışmalarına kendilerinin de ellerinden gelen katkıyı sağlayacaklarını ifade etti.

Toplantıda Şube Müdürleri ve İşletme Müdürleri görüş öneri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 2015 Yılı Değerlendirme Toplantısı Göle'de Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement