2015 Yılı Sodes Uygulamaları Toplantısı - Son Dakika
Yerel

2015 Yılı Sodes Uygulamaları Toplantısı

Sosyal Destek Programının (SODES) 2015 yılını kapsayan uygulamaları hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

25.03.2015 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal Destek Programının (SODES) 2015 yılını kapsayan uygulamaları hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, toplantının Diyarbakır Valiliği Proje Koordinasyon Merkezi Seminer Salonunda, Proje Koordinasyon Merkezi Genel Koordinatörü Vali Yardımcısı Mimar Sinan BATMAZ'ın başkanlığında gerçekleştirildiği bildirildi.

Batmaz, merkezinde insanın yer aldığı ve sosyal yapının mevcut olan ihtiyaçlarına kısa sürede cevap vermeyi hedefleyen bir program olduğunu belirtti.

Diyarbakır'da son 6 yılda uygulanan SODES projeleri kapsamında Kalkınma Bakanlığı tarafından 428 projeye finansman sağlandığını ifade eden Batmaz, şunları kaydetti:

"İlimizin SODES hibe programından daha fazla yararlanabilmesi için SODES İl Programı, 2015 SODES Uygulama Usul ve Esaslarında yapılan güncellemeler ve proje teklifleri SODES Bilgi Sistemi (SODES-BİS) aracılığıyla, 13 Mart - 15 Nisan 2015 tarihleri arasında başvuru sahipleri tarafından Valiliklere yapılacak. 2015 yılında gerçekleştirilecek olan SODES proje uygulamalarında http://www.sodes.gov.tr adresinde yer alan 2015 Yılı SODES Uygulama Usul ve Esasları ile ekleri esas alınacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2015 Yılı Sodes Uygulamaları Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement