2015 Yılı Sodes Uygulamaları Toplantısı - Son Dakika
Yerel

2015 Yılı Sodes Uygulamaları Toplantısı

Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından düzenlenen toplantıda, 5 spor dalında turnuva düzenleneceği, ilk turnuvanın ise Nisan ayının ilk haftasında "19 Mayıs Valilik Kupası" adıyla düzenleneceği bildirildi.

27.03.2015 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından düzenlenen toplantıda, 5 spor dalında turnuva düzenleneceği, ilk turnuvanın ise Nisan ayının ilk haftasında  "19 Mayıs Valilik Kupası" adıyla düzenleneceği bildirildi.

Diyarbakır Valiliği Proje Koordinasyon Merkezi Seminer Salonunda düzenlenen toplantı, Proje Koordinasyon Merkezi Genel Koordinatörü Vali Yardımcısı Mimar Sinan Batmaz'ın başkanlığında gerçekleşti.

Vali Yardımcısı Batmaz yaptığı açıklamada, futbol dalında gerçekleşecek olan "19 Mayıs Valilik Kupası'nın" Nisan ayının ilk veya ikinci haftası başlayacağını söyledi.

Turnuvaya tüm kuruluş ve sivil toplum örgütlerinin katılabileceğini belirten Batmaz, şöyle konuştu:

"Sporun yapılacağı en güzel aylar bahar aylarıdır. Kış aylarında spor yapılması biraz zordur. Ama ilkbahar ve sonbahar aylarında spor yapılması daha kolaydır. Turnuvaya katılmak için mutlaka sağlık raporu alınması gerekiyor. Müsabakalarda profesyonel hakemlerimiz olacak. Kamu kurum ve kuruluşları kendi adlarına takım kuracakları gibi dışarıdan da transfer yapabilecekler. Ancak bunun koşullarını tam olarak oluşturmuş değiliz."

Düzenlenecek olan turnuvada bütün takımların aynı koşullarda yarışabilmesi için bir takım kurallar olacağını dile getiren Batmaz, kuralların gelen talepler ve tertip komitesindeki çalışmalar sonucu belirleneceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2015 Yılı Sodes Uygulamaları Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement