2016-2017 Sezonu Bilecik 1. Amatör Lig Kuraları Çekildi - Son Dakika
Yerel

2016-2017 Sezonu Bilecik 1. Amatör Lig Kuraları Çekildi

2016-2017 Sezonu Bilecik 1. Amatör Lig Kuraları Çekildi

Bilecik 1. Amatör Ligi 2016-2017 sezonu için fikstür kura çekimleri yapılırken, kura çekimine 13 takım temsilcisi katıldı.

05.08.2016 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik 1. Amatör Ligi 2016-2017 sezonu için fikstür kura çekimleri yapılırken, kura çekimine 13 takım temsilcisi katıldı.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Bilecik İl Binasında yapılan ve 1'inci Amatör Lig'e katılacak 13 takım kulüp başkanı ve yöneticilerinin katıldığı kura çekimlerinde önümüzdeki sezon oynanacak maçlar belli oldu. Yapılan toplantı öncesi 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminde şehit olanlar olan 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Kura çekimi öncesi Bilecik'teki spor kulüplerinin sorunları ele alınırken, 2016-20017 sezonunun 23-24 Eylül tarihlerinde başlayacağı belirtildi.

"İl Özel İdarespor lige katılmıyor"

Tüm takımlara başarılar dileyen Bilecik ASKF Nusret Tosun, "Bu sezon normal şartlarda 14 takımın katılacağım 2016-2017 futbol sezonuna geçen sene ilimizi Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden buradan Bilecik 1. Amatör Lig'e düşen İl Özel İdarespor katılmayacak. Böyle bir karar almışlar, saygı durmak gerekir. O yüzden 1 takım her haftayı bay geçecek. Centilmence bir ligi geçmesinin temenni ediyor, bu lige yükselen Bayırköyspor ve Bozüyük İdman Yurduspor'a hoş geldiniz diyorum" dedi.

"Bayırköyspor iç saha maçlarını Osmaneli'nde oynayacak"

Bilecik Futbol İl Temsilcisi Engin Toku ise; takımları hazırlamaları gereken evraklar hakkında bilgilendirerek, "Bu sene Bozüyük ve Bilecik'te sahalarımızda sıkıntılar var. Ondan dolayı 2 haftada bir Bozoyük'te Vitraapor'un BAL çıkmasından standart saatte maçı olacak. Bu yüzden gündüz 11'e maç verebiliriz, tüm kulüplere şimdiden söylüyorum. Bayırköyspor'un sahası tadilatta olduğu için iç saha maçlarını Osmaneli'nde oynayacak. Duruma göre Osmaneli'nde de 2 takım var, maçlar aynı saate gelirse Bilecik'e de verme şansımız var" ifadelerini kullandı.

İlk hafta Bilecikspor 'Bay' geçecek

Konuşmaların ardından kurular çekilirken, Bilecikspor'un kurasını kulüp başkanı İsmail Cinoğlu'nun kızı çekti. Bu kuralar sonucu Bilecikspor ilk haftayı 'Bay' geçerken ilk hafta, Osmaneli Gençlerbirliğispor-Güneşspor, Bozüyük İdmanyurdu Spor-Vezirhanspor, Gölpazarı Belediye Spor- Yeşilyurt spor, Pazaryeri spor-Akpınarspor, Söğütspor-Bilecik Edebalispor, Osmaneli Belediyespor- Bayırköyspor müsabakaları oynanacak.

Yapılan kura çekimlerine 13 takım kulüp başkanları ve yöneticilerinin yanı sıra, Bilecik ASKF Nusret Tosun, Bilecik Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Müdürü aynı zamanda BAL Denetçisi İsmail Özdil, Bilecik ASFK Onur Kurulu Üyesi Cengiz Özer katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 2016-2017 Sezonu Bilecik 1. Amatör Lig Kuraları Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement