ÖSYM Hem 2016 KPSS Lisans, Hem de Yerleştirme Sonuçlarını Açıkladı - Son Dakika
Güncel

ÖSYM Hem 2016 KPSS Lisans, Hem de Yerleştirme Sonuçlarını Açıkladı

ÖSYM bugün iki sonuç birden açıkladı. 2016 KPSS yerleştirme sonuçlarının ardından 2016 KPSS lisans sınavı sonuçları da açıklandı.

14.07.2016 16:41  Güncelleme: 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KPPS'de heyecanlı bekleyiş sona erdi. Bugün öğlen saatlerinde merakla beklenen KPSS Devlet Personel Başkanlığı Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 1. Yerleştirme sonuçları açıklandı. Açıklamanın hemen ardından ise 2016 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) lisans (genel kültür-genel yetenek, eğitim bilimleri), KPSS lisans (alan bilgisi) sınav sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. KPSS sınav sonuçlarını sorgulamak isteyen adaylar sonuc.osym.gov.tr'den KPSS sınav sonuçlarını öğrenebilirler.

KPSS YERLEŞTİRME SONUÇLARI DA AÇIKLANDI, 10 BİN ADAY YERLEŞTİ

Merakla beklenen KPSS Devlet Personel Başkanlığı Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 1. Yerleştirme sonuçları açıklandı. 10 bin 164 aday kamudaki tercihlerine yerleştirildi.

SONUÇLAR ÖSYM'NİN İNTERNET SİTESİNDE

Adaylar, KPSS-2016/1 yerleştirme sonuçlarını ÖSYM'nin resmi internet adresi "https://sonuc.osym.gov.tr"den T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecek.

ÖSYM Hem 2016 KPSS Lisans, Hem de Yerleştirme Sonuçlarını Açıkladı

Son Dakika Güncel ÖSYM Hem 2016 KPSS Lisans, Hem de Yerleştirme Sonuçlarını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Burcu: AKP soruları ve cevapları önceden cemaatçilere dağıtıyordu, şimdi kimlere satıyor bilmem. Kpssde 4 soru çözenlerin bakanlıklara memur olarak atandıkları ortaya çıktı. Bunu göz önüne alırsanız kimileri için sadece sınava girmiş olmak da yetiyor. Çoluğu çocuğu mağdurken AKPye oy veren varsa lütfen düşünsün 12 2 Yanıtla

Advertisement