2016'nın En İyi Android Telefonları - Son Dakika
Teknoloji

2016'nın En İyi Android Telefonları

2016\'nın En İyi Android Telefonları

Android işletim sisteminde çalışan en iyi telefon modellerini inceledik ve karşılaştırdık.

26.10.2016 01:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Android'i iOS'tan çok farklı kılan bir şey varsa, o da Android'li telefonlarının sayısının çokluğu. Piyasada Samsung, Sony, HTC ve LG gibi büyük isimlerin yanında ZTE, Oppo, Huawei ve OnePlus gibi diğer firmaların çok uygun fiyatlı telefonları bulunuyor.

Tüm bu telefonların ekran boyutları, işlem gücü, yazılımsal özellikleri ve tasarımları değişiklik gösterdiğinden, en doğrusunu seçmekte zorlanmanız gayet normal. Sizin için hazırladığımız en iyi Android'li telefonlar listesinin seçim yaparken size yol gösterici olacağına inanıyoruz.

İşte bugün satın alabileceğiniz en iyi Android'li telefonlar.

10. Oppo F1 Plus

Çekici tasarımı Oppo F1 Plus'ı iPhone 7'ye benzetmenize neden olabilir, ancak merak etmeyin. Bu telefon Android'le çalışıyor ve 5,5 inç Full HD ekran, 4GB RAM gibi özelliklere sahip.

9. Sony Xperia Z5 Premium

4K ekranlı ilk telefon olan Sony Xperia Z5 Premium, 5,5 inç'lik ekranında müthiş kalitede görüntüler sunuyor. Arkadaşlarınızı bu çok keskin ekranla ve fazlasıyla etkilemek istiyorsanız, Sony Xperia Z5 Premium'u gözden geçirin.

8. HTC One A9

HTC, One A9'un tasarımında iPhone'dan ipuçları almış olsa da karşınızda eksiksiz bir Android telefon duruyor. Android 6 Marshmallow ile gelen 5 inç'lik cihazın gelecekte Android N'ye yükseltileceğini düşünüyoruz.

7. Sony Xperia XZ

Sony Xperia XZ, su geçirmezliğinin yanında harika ekranı, yüksek kamera teknolojisi ve uzun pil ömrüyle öne çıkıyor. Xperia Z5'in 23MP'lik sensörü, bu telefonda birkaç önemli geliştirmeyle bize sunuluyor. Örneğin yeni otomatik odaklanma, diğer telefonlarda yakalamakta zorlanacağınız aksiyon karelerini yakalamanıza izin veriyor.

6. LG G5

LG'nin oldukça farklı şeyler denediği G5, üzerine çeşitli özellikler eklemenize izin veren modüler bir yapıya sahip. Bunun için telefonun alt kısmını çekip çıkarabiliyor ve örneğin yüksek ses kalitesi sunan bir modül veya kolay tutulan bir kamera ilave edebiliyorsunuz.

5. OnePlus 3

OnePlus 3, bir kesim için piyasadaki en iyi Android'li telefon ve aslına bakarsanız bu kesimin böyle düşünmeye hakkı var. Selefinin üzerine çeşitli geliştirmeler getiren cihazın tasarımı, AMOLED ekranı ve hızlı parmak izi tarayıcısı bizi etkilemişti.

4. HTC 10

HTC 10'un yeni bir tasarımı var ancak merak etmeyin, önceki HTC'lerden aldığı tasarım öğeleri de oldukça çok. 5,2 inç 2K ekrana sahip telefon, 4GB RAM ve Qualcomm Snapdradon 820 yonga setiyle hem video izleme deneyimini hem de yoğun grafikli oyun keyfini zirveye taşıyor.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji 2016'nın En İyi Android Telefonları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement