2016 Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

2016 Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

2016 Şubat Ayı Meclis Toplantısı İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi toplantı salonunda Belediye Başkanı Osman Sargın Başkanlığı'nda 5 gündem ve 3 ek gündem maddesi ile gerçekleşti.

03.02.2016 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meclis Toplantı öncesi konuşma yapan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın "Alınacak kararların ilçemize ve hemşerilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Fransa gezisi ile ilgili izlenimleri aktarmasının ardından, Mahmut Celebi Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde ve Ayasofya Camii yanında bulunan eski turizm danışma ve tuvaletlerin olduğu bölgeye 31 Haziran 2015 tarih 4694 sayılı Bursa Kültür Varlıkları Bölge Kurulu Müdürlüğü tarafından onaylanan proje hakkında meclis üyelerine bilgi verdi. Tarihi Bölge Çevre Düzenleme Projesinde zeminde 65 metrekare kapalı alana bay-bayan tuvaletlerin yapılacağını, üstüne ise Turizm İnformation ve dinlenme durağı yapılacağını bildirdi".

Toplantı Ocak 2016 ayına ait meclis toplantısında alınan kararların özetlerinin okunması ile başladı. Beril Mutfak Gıda Ticaret Ltd. Şirketinin, ilçenin Selçuk Mahallesi, Darka Tatil Sitesi S/1 adresindeki işyerine alkollü içki ruhsatı alabilmek için içkili yer bölgesine alanına alınması talebinin görüşülmesi için komisyona havalesi oybirliği ile kabul edildi.İlçemiz sur içi 1/1000 ölçekli plan revizyonunda değişiklik yapılması için İmar komisyonuna havale edilen dilekçelere ait raporlar tek tek görüşülerek karara bağlandı.

İlçemiz sur içi 1/1000 ölçekli plan revizyonu ile ilgili imar komisyonu raporunun görüşülmesi ve tamamlanması için 2. Birleşimin 08 Şubat 2016 tarih ve saat:09.30'da yapılması oybirliği ile kabul edildi.Mart ayı meclis toplantısının 1 Mart 2016 tarihinde saat:15:00'da yapılması oybirliği ile kabul edilmesinin ardından gündeme alınan ek maddelerine geçildi. Ardından ek gündem maddelerine geçildi. İznik Mehter Takımını 25-29 Şubat 2016 tarihleri arasında Fransa'da ki Bando Festivaline katılmaları için görevli pasaportu verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 2016 Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement