2016 Yılı Yığılca İçin Atılım Yılı Olacak - Son Dakika
Yerel

2016 Yılı Yığılca İçin Atılım Yılı Olacak

2016 Yılı Yığılca İçin Atılım Yılı Olacak

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit 2016 yılı için mega projelerinin olduğunu söyledi.

04.01.2016 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit 2016 yılı için mega projelerinin olduğunu söyledi. Yığılca'yı aşacak projelerin Düzce için de bir kazanım olacağını vurguladı.

Yığılca'ya yapılacak yatırım ve projelerin Düzce'yi de ilgilendirdiğine dikkat çeken Yiğit "Yığılca adına proje değil Düzce, Yığılca diyorum. Yığılca'ya yapılacak her yatırımın, her projenin Düzce'yi de ilgilendirdiğini düşünüyorum. Mega projelerimiz var. Basın aracılığı ile halkımıza duyuracağım. Yığılca'yı aşan projelerimiz, müjdelerimiz var. Biz şimdiye kadar altı doldurulmamış hiçbir proje açıklamadık, açıklamayacağız da. Allah'ın izni ile hem Düzce'miz, hem Yığılca'mız ciddi kazanımlar elde edecek. Hem sosyal, hem turizm, hem de sanayi alanında söylüyorum. İnşallah biraz bekleyelim az sabredelim güzel şeyler olacak" dedi.

Yığılca Belediyesi olarak katma değer sağlamaya devam edeceklerini söyleyen Yiğit "2016 yılının Düzce'miz, ülkemiz, ilçemiz adına daha farklı olacağın düşünüyorum. İnşallah ümitler boşa çıkmaz" diye konuştu.

Muzaffer Yiğit, Yığılca Alaplı arasındaki geçişi sağlayacak olan tünel çalışması için ihalenin yeni yılda yapılacağını belirterek "3 tane viyadüğümüz var. Hem viyadüklerimiz hem de Düzce'nin ilk tüneli olan Alaplı Yığılca arasındaki geçişi sağlayacak olan tünel çalışmamız var. 2016' da ihalesi yapılacak. 2017'de Allah nasip ederse ile yolu konuşmayacağız" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 2016 Yılı Yığılca İçin Atılım Yılı Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement