2016 Yılının Son Umrecilerine Seminer Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

2016 Yılının Son Umrecilerine Seminer Düzenlendi

2016 Yılının Son Umrecilerine Seminer Düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonuyla bu yıl Nevşehir’den ilk turda umreye gidecek olan Umre adaylarına bilgilendirme semineri, Hacı Pembe Avlanmaz Kur’an İlimleri Merkezi Salonunda yapıldı.

30.11.2016 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonuyla bu yıl Nevşehir'den ilk turda umreye gidecek olan Umre adaylarına bilgilendirme semineri, Hacı Pembe Avlanmaz Kur'an İlimleri Merkezi Salonunda yapıldı.

Seminerde İl Müftü Vekili Yaşar Bolat 'Ana Hatlarıyla Umre Menasiki', Müftü Yardımcısı Nazım Haksever 'Umre İbadetinin Gereği Olarak Bir Arada Yaşama Bilinci', Hac ve Umre Şube Müdürü M. Şaban Yılmaz 'Hz. Peygamber (sav) Mescid-i Nebevi ve Medine', Vaiz Mustafa Şahin 'Yolculuğa Çıkmadan Önce Maddi ve Manevi Hazırlık', Vaiz Latif Adsan 'Umrenin Hikmeti ve Umredeki Sembollerin Anlamı', Kur'an Kursu Öğreticisi Tuba Demirtaş 'Kadınlara Özgü Konular' ve Dr. İshak Utku Düzgün ise 'Umre Yolcuları İçin Temel Sağlık Bilgileri' konuları hakkında önemli bilgiler verdi.

Çarşamba günü yapılan seminerde umreci adaylarına Kabe maketi sembolik olarak tavaf yaptırıldı. Kutsal topraklara umre ziyaretine gidecek olan umreci adayları yapılan temsili tavafla duygulu anlar yaşadı. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 2016 Yılının Son Umrecilerine Seminer Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement