2021 Uluslararası Marka Liderleri Zirvesi'nde "Yılın En Kaliteli Haber Sitesi" ödülü Haberler.com'a verildi - Son Dakika
Medya

2021 Uluslararası Marka Liderleri Zirvesi'nde "Yılın En Kaliteli Haber Sitesi" ödülü Haberler.com'a verildi

Lob'in Turkey tarafından düzenlenen 2021 Uluslararası Marka Liderleri Zirvesi'nde "Yılın En Kaliteli Haber Sitesi" ödülü Haberler.com'a verildi. Ödülü Haberler.com ailesi adına Genel Yayın Yönetmeni Av. Bedia Teymur aldı.

19.01.2021 18:35  Güncelleme: 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marka bilincini geliştirmek ve AR-GE'nin önemini masaya yatırmak üzere yapılan zirve, Tarabya'daki Vilayetler Evinde gerçekleştirildi. Çeşitli kategorilerde ödüllerin takdim edildiği törene, Lob'in Turkey Koordinatörü Fehim Ustaoğlu ve birçok davetli katıldı.

"YILIN EN KALİTELİ HABER SİTESİ" ÖDÜLÜ HABERLER.COM'A VERİLDİ

Görkemli törende Haberler.com, "Yılın En Kaliteli Haber Sitesi" ödülüne layık görüldü. Bu anlamlı ödülü Haberler.com ailesi adına Genel Yayın Yönetmeni Av. Bedia Teymur aldı.

2021 Uluslararası Marka Liderleri Zirvesi'nde 'Yılın En Kaliteli Haber Sitesi' ödülü Haberler.com'a verildi

"MARKASIZ ÜRÜN, MERDİVEN ALTI GİBİ DÜŞÜNÜLÜYOR"

Lob'in Turkey Başkanı Fahri Ustaoğlu, törende yaptığı konuşmada, bir ürünün markasına yapılan yatırımın çok önemli olduğunu vurguladı. Ustaoğlu, "Marka, imaj ve algı yeni dönemde en çok konuşulan ve bizi yönlendiren isimlerden biri. İş dünyası için marka konusu çok önemli. Markasız ürün merdiven altı gibi düşünülüyor. Marka, o ürüne kıymet, kişilik, isim veren bir değer. Markalaşmaya çok önem vermek gerekiyor." ifadelerini kullandı.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Törende ayrıca " Türkiye'nin Uluslararası Haber Ajansı Markası" ödülü Anadolu Ajansına, "Yılın Ekonomi Kuşağı" ödülü A Para kanalında "Seans Öncesi" programını sunan Şafak Tükle Uysal'a, "Yılın En İyi Spor Programı ve Sunucusu" ödülü "VAR Odası" programıyla Ertem Şener'e verildi.

2021 Uluslararası Marka Liderleri Zirvesi\'nde "Yılın En Kaliteli Haber Sitesi" ödülü Haberler.com\'a verildi

Son Dakika Medya 2021 Uluslararası Marka Liderleri Zirvesi'nde 'Yılın En Kaliteli Haber Sitesi' ödülü Haberler.com'a verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement