21. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Doğan Güreş İçin Askeri Tören Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

21. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Doğan Güreş İçin Askeri Tören Düzenlendi

21. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Doğan Güreş İçin Askeri Tören Düzenlendi

Tedavi gördüğü GATA’da vefat eden 21’inci Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Doğan Güreş için Genelkurmay Başkanlığı’nda tören düzenlendi.

16.10.2014 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tedavi gördüğü GATA'da vefat eden 21'inci Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Doğan Güreş için Genelkurmay Başkanlığı'nda tören düzenlendi.

21'inci Genelkurmay Başkanı Güreş için Genelkurmay Başkanlığı'nda askeri tören düzenlendi. Karargahta düzenlenen törene, Emekli Orgeneral Güreş'in eşi Efser Güreş, çocukları Hakan ve Serdar ile torunları, yakınları ve kuvvet komutanları katıldı. Türk bayrağına sarılı cenazenin katafalka konulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşundan sonra Güreş'in özgeçmişinin okunması ile tören devam etti. Ardından cenazenin önünden saygı geçişi yapıldı. Saygı geçişini ilk olarak Efser Güreş gerçekleştirirken gözyaşlarına hakim olamadı. Ardından Güreş'in kız kardeşi, erkek kardeşi, oğulları ve torunları saygı geçişi yaptı. Saygı geçişi sırasında duygusal anlar yaşandı. Törene katılan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'de saygı geçişi yaparak Güreş'in naaşına selam durdu.

Cenaze aracına götürülmesi sırasında Güreş'in torunları gözyaşlarını tutamazken, dedelerine son kez el sallayarak veda etti. Cenaze aracına konulan Güreş'in naaşı Kocatepe Camii'ne götürüldü. Öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından 21'inci Genelkurmay Başkanı Orgeneral Doğan Güreş, Cebeci Askeri Şehitliğine defnedilecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 21. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Doğan Güreş İçin Askeri Tören Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement