21. Osman Erverdi Minikler Basketbol Şenliği Şampiyona Havasında Geçiyor - Son Dakika
Güncel

21. Osman Erverdi Minikler Basketbol Şenliği Şampiyona Havasında Geçiyor

21. Osman Erverdi Minikler Basketbol Şenliği Şampiyona Havasında Geçiyor

21. Osman Erverdi Minikler Basketbol Şenliği'nde ilk gün 8 maç yapıldı.

26.01.2015 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

21. Osman Erverdi Minikler Basketbol Şenliği'nde ilk gün 8 maç yapıldı.

Feryapı'nın sponsor olduğu ve yüzlerce basketbolseverin takip ettiği 1. gün maçları oldukça çekişmeli geçti. Türk basketbolunun duayen ismi Orman Erverdi'yi anmak için düzenlenen turnuvada 16 takım mücadele ediyor.

İlk gün maç sonuçları şu şekilde gerçekleşti: Fenerbahçe Ülker B takımı Üsküdar Basketbol'u 30-15; Anadolu Efes O.D.T.Ü'yü 53-14; Pamukspor Armada SK takımını 36-24; Galatasaray D.S.İ'yi 31-24, Beşiktaş JK Beykoz SK takımını 32 - 16; İdealtepe SK Mavibirlik SK takımını 36 - 13; Fenerbahçe Ülker Şişli Terakki SK takımını 53 - 17 ve All Stars İstanbul Basketbol Değişim SK takımını 44-11 yendi.

TÜRKİYE'NİN ÖNDE GELEN KULÜPLERİ KATILIYOR

Osman Erverdi Minikler Basketbol Şenliği'ne her yıl İstanbul ve Türkiye'nin önde gelen kulüpleri katılıyor. İstanbul Maltepe'deki Pamukspor Tesisleri'nde, Tansel Urcan Basketbol Akademi'nin organizasyonu ile gerçekleşen şenlikte bu yıl 16 kulüp mücadele ediyor. Türkiye Şampiyonası havasında geçmesi beklenen turnuvada yer alacak takımlar şu şekilde; Galatasaray Liv Hospital, Fenerbahçe Ülker, Beşiktaş Integral Forex, Anadolu Efes, ODTÜ, DSİ, Beykoz Spor Kulübü, Şişli Terakki Kulübü, Pamukspor, Mavibirlik Spor Kulübü, İdealtepe Spor Kulübü, Armada Spor Kulübü, Üsküdar Basketbol, Allstars İstanbul Basketbol, Fenerbahçe Ülker B ve Değişim Spor Kulübü.

ALL-STAR MÜSABAKASI NEFES KESECEK

Gayrimenkul sektöründe hayata geçirdiği projelerle ve geliştirici vizyonuyla farkındalık yaratan FerYapı, spora verdiği desteği aralıksız sürdürüyor. FerYapı'nın sponsor olduğu 21. Osman Erverdi Minikler Basketbol Şenliği'nde bu yıl ödül gününde ilk kez Veteranlar All-Star müsabakası düzenlenecek. Bu müsabakaya Osman Erverdi'nin antrenörlüğünü yaptığı oyuncular ve onu seven eski basketbolcular katılacak. All-Star takımlarının koçluklarını ise basketbolun duayen isimleri Rıza Erverdi ve Çetin Yılmaz yapacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 21. Osman Erverdi Minikler Basketbol Şenliği Şampiyona Havasında Geçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement