21 Yıldır İşçi Olarak Çalıştığı Belediyeye Başkan Oldu - Son Dakika
Güncel

21 Yıldır İşçi Olarak Çalıştığı Belediyeye Başkan Oldu

21 Yıldır İşçi Olarak Çalıştığı Belediyeye Başkan Oldu

Bartın'da Kumluca Belde Belediyesi'nde 21 yıldır işçi olarak çalışan İsmail Can, 3 dönemdir belediye başkanlığını yapan Çetin'e karşı seçimi kazandı.

01.04.2014 12:48  Güncelleme: 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'ın Ulus İlçesi'ne bağlı Kumluca Belde Belediyesi'nde 21 yıldır işçi olarak çalışan 43 yaşındaki İsmail Can, 3 dönemdir belediye başkanlığını yapan AK Partili Metin Çetin'e karşı seçimi kazandı.

ÇAYCILIKTAN BAŞKANLIĞA

1993'de işçi kadrosunda işe girdiği Kumluca Belediyesi'nde çaycılık, anonsçuluk, sekreterlik ve son olarak belediye başkanının özel kalem sekreterliğini yapan İsmail Can, 30 Mart seçimleri öncesi görevinden istifa etti. Can, 1999'dan bu yana emrinde çalıştığı belediye başkanı Metin Çetin'e karşı MHP'den aday oldu. Bin 702 seçmenden 872'sinin oyunu alan İsmail Can, belediye başkanı seçildi. Ak Parti adayı Çetin ise 611 oy alarak ikinci sırada yer aldı.

21 yıldır çalıştığı Kumluca Belediyesi'nde başkan seçilen İsmail Can, beldede teşekkür gezisi yaparak vatandaşlara çikolata ikram etti. Belde halkının talebi üzerine belediye başkanlığına aday olduğunu söyleyen Can, şunları söyledi;

"BÖYLE BİR TALEP GELDİ VE BAŞARILI OLDUK"

21 yıldır belediyenin çeşitli yerlerinde görev yaptım. Bu süre içerisinde birçok sivil toplum kuruluşunda da görev aldım. Futbol oynadım, antrenörlük ve sendika temsilciliği yaptım. Son olarak belediyenin özel kaleminde çalışıyordum. Zaten aynı zamanda bir hizmet noktasında hep vatandaşlarımızla hemşehrilerimizle iç içe idik. Böyle bir talep geldi. ve halkımıza hizmet etmek için böyle bir yola girdik ve başarılı olduk. Seçimi kazandığımı duyunca kumluca halkı adına çok sevindim. Kumluca için çalışmaya devam edeceğiz. Kumluca'yı nasıl güzelleştirebiliriz, nasıl daha modern, nasıl daha yaşanabilir hale getirebiliriz, bunun mücadelesini yapacağız.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 21 Yıldır İşçi Olarak Çalıştığı Belediyeye Başkan Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement