22. Söke Tarım Sanayi Ticaret Sergi ve Panayırı 10 Eylül'de Açılacak - Son Dakika
Yerel

22. Söke Tarım Sanayi Ticaret Sergi ve Panayırı 10 Eylül'de Açılacak

22. Söke Tarım Sanayi Ticaret Sergi ve Panayırı 10 Eylül\'de Açılacak

Söke Belediyesi öncülüğünde Söke Genç İş Adamları Derneği (SÖGİAD) tarafından gerçekleştirilen Söke Tarım Sanayi Ticaret Sergi ve Panayırı’nın bu yıl 22.’si yapılacak.

15.08.2015 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söke Belediyesi öncülüğünde Söke Genç İş Adamları Derneği (SÖGİAD) tarafından gerçekleştirilen Söke Tarım Sanayi Ticaret Sergi ve Panayırı'nın bu yıl 22.'si yapılacak.

Panayır için hazırlıkların tamamlandığı, katılımcı firmaların belirlendiği belirtilirken, Söke Tarım Sanayi Ticaret Sergi ve Panayırı her yıl olduğu gibi 4 Bin 500 m2 alana sahip, Çarşamba kapalı pazaryeri alanında 10-13 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

22. Söke Tarım Sanayi Ticaret Sergi ve Panayırı ile ilgili bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda SÖGİAD yönetimi ve üyeleri yer alırken, konuyla ilgili açıklamayı SÖGİAD Başkanı Reşat Er yaptı. Başkan Reşat Er açıklamasına son dönemde meydana gelen terör olaylarında hayatını kaybeden şehitlerimize rahmet, aileleri ve tüm ülkeye başsağlığı dileklerini ifade ederek başladı.

"%65 SÖKELİ FİRMALAR"

Söke'de fuar organizasyonunun 1999 yılından bu yana SÖGİAD tarafından organize edildiğini belirten Reşat Er, 16 yıldır süre gelen organizasyonun her yıl bir adım daha atarak bugünlere geldiğini söyledi. Gönüllerindeki yeri ve adının Söke Tarım Fuarı olan Söke Tarım Sanayi Ticaret Sergi ve Panayırı'nın sadece il genelinde değil, tüm bölgede bilindiğini belirten SÖGİAD Başkanı Reşat Er; "Panayırımızın vizyonu diğer tarım illeri olan Manisa, Balıkesir, Uşak, Afyon gibi bölgelere kadar ulaşmıştır. Katılımcılar her geçen yıl artmaktadır. Bu yılki organizasyona 20-25 güm kala 53 katılımcı firma sayısına ulaştık. Bu firmaların %60-65'i Söke firmalarından oluşmaktadır. Sökeli firmalarımız ile dışardan gelen firmaları buluşturmak başlıca amacımız" dedi.

"GÖNÜLÜMÜZDE 'SÖKE FUARI' VAR"

Söke Tarım Sanayi Ticaret Sergi ve Panayırı'na dışardan katılmak isteyen firmaların yoğun ilgi gösterdiğini belirten SÖGİAD Başkanı Reşat Er; "Çarşamba pazaryeri alanı bize yetmemeye başladı. Söke çiftçisine makinalarını tanıtmak isteyen, Söke Fuarında mutlaka olmak istiyoruz diyen firmalara olumlu cevap veremememize neden oluyor. Bu bizi çok üzüyor. Çünkü 450 Bin dönüm sulanabilir arazi ve 1. Dereceden nitelikli topraklara sahip plan Söke Ovası'nın üreticisiyle, dışardan gelen firmaları buluşturamayışımıza üzülüyoruz" dedi. Reşat Er; önümüzdeki yıllar için Söke Belediyesi ve STK'lar ile birlikte daha büyük alanlarda 'Söke Fuarı'nı açmak istediklerini dile getirdi.

"STK'LAR DA YER ALACAK"

Bu yıl 22.'si gerçekleşecek olan Söke Tarım Sanayi Ticaret Sergi ve Panayırı'nda tarım ve tarıma dayalı sanayinin iş kollarına bağlı firmaların ürünlerinin yer alacağı belirtildi. Ayrıca Söke Tarım Sanayi Ticaret Sergi ve Panayırı her yıl olduğu gibi Kent Konseyi, ADD, ÇYDD, Şairler Derneği, İŞKUR, bazı bankaların stantlarını da ziyaretçilerle buluşturacak. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 22. Söke Tarım Sanayi Ticaret Sergi ve Panayırı 10 Eylül'de Açılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement