22 Yaşındaki Genci Ağır Yaralayan Şehir Magandası Yakalandı - Son Dakika
Güncel

22 Yaşındaki Genci Ağır Yaralayan Şehir Magandası Yakalandı

22 Yaşındaki Genci Ağır Yaralayan Şehir Magandası Yakalandı

Sefaköy'de arkadaşının kına gecesinden dönerken nereden geldiği belli olmayan bir kurşunun başına isabet etmesiyle ağır yaralanan Mert Arabalı'yla ilgili soruşturmada bir kişi gözaltına alındı.

04.11.2016 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sefaköy'de arkadaşının kına gecesinden dönerken nereden geldiği belli olmayan bir kurşunun başına isabet etmesiyle ağır yaralanan Mert Arabalı'yla ilgili soruşturmada bir kişi gözaltına alındı. Sokak ortasında rastgele ateş açtığını itiraf eden şehir magandası Burak B. polisteki ifadesinde 'Hasımlarım vardı. Bu yüzden silah taşıyordum. Yolda yürürken karşımdan gelen iki kişi eline beline atar gibi yapınca silahımı çekip rastgele ateş açtım. Oradan kaçtıktan sonra yoldan geçen bir kişinin yanlışlıkla vurulduğunu öğrendim" dedi. Şüpheli adliyeye sevk edildi.

OTOMOBİLİNİN İÇİNDE BAŞINDAN VURULMUŞTU

Sefaköy'de 2 Kasım 2016 tarihinde meydana gelen olayda 22 yaşındaki Mert Arabalı otomobilinin içinde bir anda kanlar içinde kalarak yere yığıldı. Yanında bulunan kişi tarafından hastaneye kaldırılan Mert Arabalı'nın sol kulak üzerine isabet eden merminin başına girdiği tespit edildi. Durumu ağır olan Mert Arabalı yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

SOKAKTA RASTGELE ATEŞ ETTİĞİNİ İTİRAF ETTİ

Polis tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada Mert Arabalı'nın ağır yaralanmasına neden olan kişi belirlendi. Burak B. adlı şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilerek sorgulanan Burak B. (26) 'Hasımlarım vardı. Bu yüzden silah çekiyordum. Olay günü yolda yürürken karşımdan gelen ve daha önceden tanımadığım iki kişi ellerini beline atıyormuş gibi yapınca, ben de silahıma davrandım. Onlara doğru rastgele ateş ettim. Herkes kaçıştı. Ben de oradan kaçtım. Daha sonra yoldan geçen birinin vurulduğunu öğrendim" dedi.Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 22 Yaşındaki Genci Ağır Yaralayan Şehir Magandası Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement