22 Yaşındaki Genç Kız, Enerji İçeceği Kurbanı Oldu - Son Dakika
Yaşam

22 Yaşındaki Genç Kız, Enerji İçeceği Kurbanı Oldu

22 Yaşındaki Genç Kız, Enerji İçeceği Kurbanı Oldu

Muğla'da 22 yaşındaki Eda Dilara Kocatepe, arkadaşının evinde enerji içeceği içtikten sonra fenalaştı, götürüldüğü hastanede ise yaşamını yitirdi.

29.06.2015 21:59  Güncelleme: 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethiye'de bir ayakkabı mağazasının açılışında arkadaşlarına yardım eden Ede Dilara Kocatepe, ailesinin de katıldığı törenin ardından önceki gece geç saatlerde kız arkadaşı Canan O.'nun evine gitti. Burada arkadaşlarıyla sohbet edip eğlenen Kocatepe, iddiaya göre enerji içeceği içti. Kocatepe, birkaç dakika sonra "Kalbimde sıkıntı var, yanıyorum" diyerek evden çıktı. Canan O. tarafından hastaneye götürülen Eda Dilara, önceki gün saat 03.50 sıralarında yaşamını yitirdi.

DÜN AKŞAM TOPRAĞA VERİLDİ

Genç kızın cenazesi kesin ölüm nedeninin araştırılması için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Burada yapılan otopsinin ardından Kocatepe'nin cenazesi dün akşam Fethiye Yeni Cami'de kılınan cenaze namazının ardından Taşyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi. Otopsi raporu ise henüz açıklanmadı.



ACILI BABA, YAŞANANLARI ANLATTI

Eda Dilara'nın babası Nahit Kocatepe, ayakkabı mağazası açılışına kendilerinin de katıldığını belirterek, eve giderken kızının arkadaşlarıyla kaldığını söyledi. Gece 01.00'de eşinin kızıyla konuştuğunu anlatan Kocatepe, "Eşim konuştuğunda iyi olduğunu söylemiş. Daha sonra bir enerji içeceğini 2 arkadaş paylaşıyorlar. Enerji içeceğini paylaştıktan sonra kızım kalbini tutuyor. 'Kalbimde sıkıntı var yanıyorum' demiş. Dışarı çıkmış oturmuş, hatta ayakkabılarını kendi bağlamış. Almışlar hastaneye götürmüşler. Doktorlar müdahalede bulunmuş. Tekrar hayata döndürmek için uğraşmışlar. Ama kızım hayata veda etti. Henüz 22 yaşındaydı. Hayat dolu bir kızdı. Ben gençlere enerji içeceğini kullanmasınlar diyorum. Enerji içeceğini tavsiye etmiyorum. Çok üzgünüm, genç kızımı kaybettim. Allah kimseye böyle evlat acıları göstermesin." dedi.

ÖLMEDEN ÖNCE ÇEKİLEN SON FOTOĞRAFI

Olayın ardından Canan O. sosyal paylaşım sitesindeki kişisel hesabında, Eda Dilara Kocatepe ile birlikte çekindikleri bir fotoğrafın üzerine, "Benim dünüm, bugünüm, kardeşim, bacım, kimseye değişmeyeceğim tek insan. Kollarımda can vermeden 15 dakika önce çekinmiştik. Allah'ımdan çok dilendim onu bana bağışla diye ama olmadı. Nur içinde yat bacım" diyerek paylaşımda bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam 22 Yaşındaki Genç Kız, Enerji İçeceği Kurbanı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • aln: boyle haberlere gıcık oluyorum otopsı yapılmıs mıs kardesım yapmıssa otopsı sonucu nedır arastırıp ogrensene laf olsun dıe haber yapıyorsunuz ? 32 2 Yanıtla
  • laylaylom: enerji içeceği insanı öldürmez! kanatlandırır :) tabi bu neyle aldığına bağlı... 17 10 Yanıtla
  • Layloncu: Ulan bu enerji içeceğini niye içerler anlamıyorum . 17 0 Yanıtla
  • asgari ücretli: yetkililere sesleniyorum. sağlığa zararlı olan bütün içecek ve yiyeceklerin kesinlikle satışına izin vermeyin. ne olur bugün bizim çocuklarımız, yarın sizin cocuklarınız. artık her şey hormonlu neyin ne olduğunu bilmiyoruz. hatta bazen mecburen ucuz olan gıdaları alıyoruz. ..! 13 0 Yanıtla
  • Fenerli: Enerji icecegi insan oldurmez diyenlere sesleniyorum icindeki katki maddelerini bilmeden konusmayin kalp krizine sebep oluyor bos konusmayin ve gercekten icmeyin 10 1 Yanıtla
  • serdar: Allah kalanlara sabir versin 9 0 Yanıtla
  • S.B.K: Enerji & extasy... Muhtemelen... ! 8 0 Yanıtla
  • adam olmayanin hali: Başka enerji içmiştir kivirmayin ayran icseymis şeytan içeceği içeceğine 0 0 Yanıtla
  • Karaman Belediyesi Yeni Hayvan Pazarını Hizmete Açtı
    13:29 Karaman Belediyesi Yeni Hayvan Pazarını Hizmete Açtı

    Karaman Belediyesi tarafından yapılan yeni hayvan pazarı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Tam kapasiteli ve modern tesis, hayvan yetiştiricilerine hizmet verecek.

  • Ahlat'ta Cenaze Konvoyunda Zincirleme Kaza: 1 Yaralı
    13:24 Ahlat'ta Cenaze Konvoyunda Zincirleme Kaza: 1 Yaralı

    Bitlis'in Ahlat ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında, cenaze konvoyunda bulunan 5 araç birbirine çarptı. Kazada 1 kişi hafif yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Jandarma ve polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken, soruşturma devam ediyor.

  • Siirt Belediyesi Otobüsleri Siirt İl Özel İdare Spor Renklerine Boyandı
    13:24 Siirt Belediyesi Otobüsleri Siirt İl Özel İdare Spor Renklerine Boyandı

    Siirt Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne ait olan şehir içi otobüsleri, Siirt İl Özel İdare Spor'un renkleri olan sarı maviye boyandı. Siirt Belediyesi otobüs durağında düzenlenen etkinlikte konuşan Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, 'Farklı renklerde ve farklı zaman dilimlerinde alınan otobüslerde bütünlük ve ahenk sağlamak amacıyla bu şehrin sevdası olan Siirt Sporu simgeleyen mavi ve sarı renklere boyandı' dedi.

  • İstanbul'da öldürülen kedinin adı Kırklareli'deki rehabilitasyon merkezine verildi
    13:23 İstanbul'da öldürülen kedinin adı Kırklareli'deki rehabilitasyon merkezine verildi

    İstanbul Başakşehir'de bir sitenin asansöründe öldürülen kedi Eros'un adı, Kırklareli Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezine verildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, merkezde düzenlenen törende Kırklareli Belediyesinin sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarını takip ettiğini belirtti. Özçağdaş, sokak hayvanlarının yaşamın bir parçası olduğunu vurgulayarak, tüm canlılara önem gösterilmesi gerektiğini söyledi. Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu ise Kırklareli'nin sokak hayvanlarına karşı duyarlı bir kent olduğunu ifade etti. Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ise geçici hayvan barınağının adını Kedi Eros Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi olarak değiştirdiklerini açıkladı.

  • Merkezefendi Belediyesi'nin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde düzenlediği toplu iftar programına binlerce kişi katıldı
    13:22 Merkezefendi Belediyesi'nin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde düzenlediği toplu iftar programına binlerce kişi katıldı

    Merkezefendi Belediyesi'nin Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği mahalle iftarları Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde devam etti. Binlerce kişi, birlikte oruçlarını açtı ve tasavvuf müzik dinletisi ve semazen gösterisi izledi.

  • Siirt Belediyesi Halk Otobüsleri Sarı ve Maviye Boyandı
    13:19 Siirt Belediyesi Halk Otobüsleri Sarı ve Maviye Boyandı

    Siirt Belediyesi, İl Özel İdarespor'un renkleri olan sarı ve maviye boyanan halk otobüslerini hizmete sundu. Belediye Başkan Vekili Kemal Kızılkaya, otobüslerin takım renklerine boyanmasının bütünlük ve ahenk sağlamak amacıyla yapıldığını belirtti. Ayrıca, taraftarlara formalar ve polarlar hediye edildi.

  • Antalya'da sahipsiz köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalan 9 yaşındaki Mahra Melin Pınar, ölümünün 2. yılında anıldı
    13:17 Antalya'da sahipsiz köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalan 9 yaşındaki Mahra Melin Pınar, ölümünün 2. yılında anıldı

    Antalya'da sahipsiz köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalarak hayatını kaybeden 9 yaşındaki Mahra Melin Pınar'ın ölümünün 2. yılında mezarı başında anma töreni düzenlendi. Ailesi, arkadaşları ve öğretmenleri, Belek Mahallesi'ndeki mezarlıkta bir araya gelerek Mahra'yı anarak çiçek bıraktı ve dua etti. Baba Murat Pınar, kızının ölümünün üzerinden 2 yıl geçtiğini belirterek duygusal bir konuşma yaptı. Anne Derya Pınar ise kızının mezarında Kur'an-ı Kerim okuyarak dua etti. Mahra'nın arkadaşları ise mezarın başında gözyaşlarına hakim olamadı.

  • Kayseri Büyükşehir Belediyesi Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi
    13:16 Kayseri Büyükşehir Belediyesi Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi

    Türkiye'nin alanında en kapsamlı engelsiz yaşam merkezlerinden biri olan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi, özel ihtiyaçlı bireylerin eğitim ve tedavi ihtiyaçlarına cevap verirken, engelsiz bir gelecek için de hizmet veriyor.

  • Elazığ'da soba, yangına neden oldu çatı katı kül oldu
    13:10 Elazığ'da soba, yangına neden oldu çatı katı kül oldu

    Elazığ'da bir iş yerinde sobadaki alevin sıçraması sonucu çıkan yangında çatı katı kül oldu. Yangının odunluğa sıçramaması faciayı önledi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı.

  • Denizli'de Otomobilin Çarptığı Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti
    13:05 Denizli'de Otomobilin Çarptığı Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti

    Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yolun karşısına geçmek isteyen 89 yaşındaki Mehmet Akyol'a otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan Akyol, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Kayıp çocuğu arama çalışması 7'nci gününde devam ediyor
    13:04 Kayıp çocuğu arama çalışması 7'nci gününde devam ediyor

    Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde dere suyunun akıntısına kapılarak kaybolan 11 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları 7'nci gününde de devam ediyor. Ekipler çocuğu bulmak için Suriye sınırına kadar ilerledi. Olay geçen hafta Cuma günü Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Yukarı Durmuş kırsal Mahallesi yakınlarında yaşandı. Mahalle sınırları içerisinden geçen Cırcıp Deresinden geçmeyen çalışan 4 kişiden 11 yaşındaki Davut Kara, akıntıya kapılarak kayboldu. Bölgedeki ekipler, çalışmalarını 7'nci gününde sürdürüyor. Sualtı arama ve kurtarma ekipleri Suriye sınır hattına kadar olan bölgede yoğun bir şekilde çocuğu arıyor. Su altında ve kıyıda arama çalışması gerçekleştiren ekipler, henüz herhangi bir sonuç elde edemedi. Olayın geçmişi Olay geçen Cuma günü yaşandı. Bölgede inek otlatan Şemse D., Yasemin Ç. ve 11 yaşındaki Davut K., şiddetli bir şekilde akan Cırcıp deresinin kenarında oynarken suya düştü. Akıntıya kapılanlar, derenin ortasındaki sığ bir yerde durmayı başardı. Çevredekilerin yardım etmeye çalıştığı şahıslar ile onların yanına gitmeye çalışan Davut K.'nin annesi Şadiye K. akıntıya kapıldı. Kadın ile 2 kız çevredekiler tarafından kurtarılırken 11 yaşındaki çocuk ise gözden kayboldu.

  • Adıyaman'da İşçi Merdivenlerden Yuvarlandı, Yaralandı
    13:02 Adıyaman'da İşçi Merdivenlerden Yuvarlandı, Yaralandı

    Adıyaman'ın Karapınar Mahallesi Organize Sanayi Bölgesinde bir fabrikada çalışan A.T., merdivenlerde dengesini kaybederek yaralandı. Yaralı işçi, sağlık ekipleri tarafından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Advertisement