23. Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası'na Doğru - Son Dakika
Yerel

23. Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası'na Doğru

Çankırı Vadi Spor Kulübü Başkanı ve Bilek Güreşi Milli Takım antrenörlerinden Selahattin Çöpten, 23.Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası'na Çankırı'dan 3 sporcunun katılacağını belirterek, "Sporcularımız Avrupa'nın bileğini bükecek" dedi.

02.05.2013 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankırı Vadi Spor Kulübü Başkanı ve Bilek Güreşi Milli Takım antrenörlerinden Selahattin Çöpten, 23. Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası'na Çankırı'dan 3 sporcunun katılacağını belirterek, "Sporcularımız Avrupa'nın bileğini bükecek" dedi.

Çöpten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Litvanya'nın Druskininkai kentinde 5-13 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek şampiyona öncesi sporcuların kentteki hazırlıklarını tamamladığını söyledi.

Çankırı'dan Fatih Aydın'ın 65, Nur Banu Karayel'in 70 ve Sinan Pehlivan'ın da 60 kiloda sağ ve sol kolda müsabakalara çıkacaklarını ifade eden Çöpten,

"Aydın ve Karayel, Türkiye Şampiyonu, Pehlivan ise Türkiye ikincisi olarak şampiyonaya katılmaya hak kazandı. Amacımız Litvanya'da da şampiyonluk elde etmek. Sporcularımız Avrupa'nın bileğini bükecek" diye konuştu.

Çöpten, kulüplerinin bugüne kadar çok sayıda şampiyon yetiştirdiğini, Litvanya'daki müsabakalardan da başarılı sonuçlar alacaklarına inandıklarını vurgulayarak, sporcularının milli takım kafilesine katılmak üzere yarın kentten ayrılacağını kaydetti. - ÇANKIRI

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 23. Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement